Hem / Föreläsare / Paul Svensson
Paul Svensson - föreläsare - Speakers&friends

Paul Svensson

Zero waste – hållbarhet. En stjärnkock med flera stora utmärkelser i bagaget

Paul Svensson syns ofta i TV-rutan där han lockar med grön, förförisk matlagning. Han föreläser om hållbar, njutningsfull mat, gastronomi och hur vi kan reducera vårt matsvinn genom kunskap och nyfikenhet.

Paul Svensson är en av Sveriges stjärnkockar med nästan 2 decennium av erfarenheter som kökschef och kreativ ledare för Bon Lloc, Fredsgatan 12 och Fotografiska – Världens bästa museirestaurang 2017.

Han har även utmärkt sig med en femte plats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon, där de bästa kockarna träffas i tävlan för att utse de främsta matlagarna i världen. Han är grundare till matsvinnsrörelsen Retaste.

Ni känner nog igen honom som tv profil för program som Landgång, Strömsö, Maträddarna eller Sveriges yngsta mästerkock där han inspirerar till sin passion för en grönare matfilosofi.

Paul arbetar även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och näringslivet. Hans ämnen är hållbar njutning, en grön matfilosofi, framtidens mat och zero waste.

Paul Svenssons styrka ligger i den starka passionen och viljan att förändra beteenden genom lust, nyfikenhet och kunskap.

Så bokar du Paul Svensson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Alexander Ståhle

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Torbjörn Eriksson

Anders Ekholm

Paul Svensson - föreläsare - Speakers&friends

Vill du boka Paul Svenssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Paul Svensson som föreläsare!