Hem / Föreläsare / Paulina Modlitba
Paulina Modlitba - föreläsare - Speakers&friends

Paulina Modlitba

Moderator och föreläsare inom digital affärsutveckling

Paulina Modlitba Söderlund har en bakgrund inom teknik och har länge arbetat med att driva på innovation, förändring och digitaliseringen i olika form och sammanhang.

Paulina Modlitba Söderlund har en examen i medieteknik från KTH och en master i Media, Arts and Sciences från MIT Media Lab i Cambridge. USA där hon bedrev forskade kring människa-maskin-interaktion.

Hon har varit verksam inom hela det digitala ekosystemet – allt från affärsutveckling och framtidsbevakning på Bonnier R&D till digital produktutveckling och marknadsföring på startups som Stardoll och Toca Boca. Hon driver verksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat BreakIt, SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina har varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech, RetailTech och Tidskriftsdagarna och är dessutom en van moderator med förkärlek för allt som berör digitalisering och affärsutveckling med kunden i fokus.

Hon modererar och föreläser lika bekvämt på engelska som på svenska.

Paulina har också undervisat och suttit i en programstyrelse på Hyper Island samt sitter i styrelsen för kommunikationsbyrån FamiljenPangea. 2015 blev hon handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon ger råd i aktuella digitaliseringsfrågor.

(Foto Niklas Palmkvist)

Så bokar du Paulina Modlitba

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Nicklas Bergman

Stefan Hyttfors

Annakarin Nyberg

Annelie Nässén

Paulina Modlitba - föreläsare - Speakers&friends

Paulina Modlitba

,

Vill du boka Paulina Modlitbasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Paulina Modlitba som föreläsare!