Hem / Föreläsare / Per Henrik Stenström
Per Henrik Stenstrøm - Föreläsning

Per Henrik Stenström

Vi är alla olika men genom att förstå varandra blir vi ett ännu bättre lag.

Per Henrik Stenström berättar på ett mycket underhållande sätt om olika personlighetstyper som de flesta av oss känner igen och möter i vår vardag. I ett högt tempo varvar Per Henrik tankeväckande och sanslöst roliga berättelser från olika möten med mer eller mindre besvärliga människor. 

Per Henriks scennärvaro är strålande. Med sin långa erfarenhet från mediabranschen berättar han på ett mycket underhållande sätt om olika personlighetstyper man kan möta på arbetet. Känns det lockande att få reda på vad som triggar igång dessa arketyper och hur deras beteende kan yttra sig kan vi starkt rekommendera honom som föreläsare. Han har varit ledare i olika kreativa miljöer i en bransch full av ”primadonnor”, besserwissrar, programledare, journalister, konstnärer och artister.

Stenström är en mycket populär och prisbelönt föreläsare och en av dem som verkligen strålar från scenen. Han har under många år haft mediaträning och kurser för politiker, företagsledare och olika organisationer.

Per Henrik höll föredrag på ett teambuilding event på vårt kontor hos Google i Sverige. Det var ett oerhört bra föredrag som uppskattades mycket av samtliga! Per Henrik presenterade de olika personlighetstyperna på ett oerhört målande sätt och gav många egna exempel och reflektioner, med en hel del humor, vilket gjorde att det var oerhört underhållande att lyssna till. Jag vill verkligen varmt rekommendera Per Henrik om ni önskar anlita en föredragshållare som pratar om ett ämne som är relevant för de allra flesta företag, på ett underhållande och inspirerande sätt.

Anna Wikland, chef för Google Sverige 

Pressbild

Så bokar du Per Henrik Stenström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Hanna Wallensteen

Carin Götblad

Per Henrik Stenstrøm - Föreläsning

Per Henrik Stenström

Vill du boka Per Henrik Stenströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Per Henrik Stenström som föreläsare!