Hem / Föreläsare / Per Holknekt
Per Holknekt - föreläsare - Speakers&friends

Per Holknekt

Från hemlös till framgångsrik entreprenör

Per Holknekts liv har varit en berg- och dalbana på många sätt. När Per föreläser berättar han om personliga misslyckanden som fått honom att hamna på botten men också om sina framgångar som skateboardproffs och superentreprenör.

Redan som väldigt ung hade Per Holknekt ett stort intresse för skateboardåkning. Han flyttade därför till Hermona Beach i Kalifornien, som var ett Mecka för alla skateboardfans. Under sina år som aktiv skateboardåkare vann han flera prestigefyllda tävlingar och var rankad som en av världens främsta inom sporten. Det var i Kalifornien han också fick upp ögonen för entreprenörskap. Tillsammans med några andra entusiaster grundade de en av världens främsta skateboardtidning – Transworld Skateboarding. När han kom tillbaka till Sverige startade han även ett skateboardföretag och ett klädföretag med inriktning på en ung skateboard publik.

Men i början av 2000-talet förlorade han allting på grund av sitt alkoholmissbruk. Det slutade så illa att han blev hemlös och fick försörja sig på att sälja de hemlösas tidning Situation Stockholm. Årets därpå sökte han hjälp för sitt missbruk och under sitt tillfrisknande medverkande han i den beryktade dokusåpan ”Big Brother”. Bara en kort tid därefter grundade han succéföretaget Odd Molly, som blivit känt långt utan för Sveriges gränser och värderades vid ett tillfälle till runt en miljard kronor. Han har vunnit flera priser som entreprenör. Exempelvis fick han utmärkelsen som Årets grundare på Entreprenörsgalan 2010.

När många trodde att Per Holknekt stod på toppen av sin karriär fick han i början av 2012 ett återfall i sitt missbruk och hans äktenskap tog plötsligt slut. Men med den erfarenhet Per har av sitt tidigare liv påbörjade han ett fokuserat arbete att vända motgångar till något vackert. Han delar med sig av sina insikter och erfarenheter från krisens mitt.

Pers föreläsning fyller ett brett spektrum av känslor. Han berättar spännande och underhållande anekdoter om sitt liv men också flera insiktsfulla och tankeväckande historier.

 

Pressbild

Så bokar du Per Holknekt

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Amelia Adamo

Isabelle McAllister

Azita Shariati

Per Holknekt - föreläsare - Speakers&friends

Per Holknekt

Vill du boka Per Holknektsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Per Holknekt som föreläsare!