Hem / Föreläsare / Per Lange
Per Lange - föreläsare - Speakers&friends - foto Nina Kaverinen

Per Lange

Förstå kundernas drivkrafter – och bli framgångsrik

När upplevde du något oförglömligt senast? Per Lange är en av Skandinaviens mest uppskattade inom försäljning och motivation. Han har utbildat och föreläst för hundratusentals människor över hela världen. 

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden att lyckas! Synsättet ställer nya krav på säljkåren och hela organisationen. Förstår vi verkligen vad kunden vill lyckas med? Hur identifierar och rangordnar vi kundens behov? Hur kan vi bli bättre på att se till att kunden verkligen blir framgångsrik med vår produkt eller tjänst?

Per Lange föreläser också på ett unikt sätt om motivation. Motivationsföreläsningarna bygger på Growth Mindset, banbrytande forskning om mindset och hur hjärnan fungerar från Stanford University. Föreläsningen skapar garanterat aha-upplevelser och ökad motivation att våga ta sig an mer utmaningar.

Pers föreläsningar är fulla av både humor och allvar. De liknar inte något annat ni har sett eller hört. Föreläsningarna vänder sig till alla som vill bli bättre på att sälja och utvecklas som människa. Hans föreläsningsstil brukar beskrivas som rolig och fartfylld. Han har en unik förmåga att entusiasmera sin publik. Per är känd för att kunna förändra en människas syn på sig själv och sin potential, samt därmed beteendet. För det är våra idéer om oss själva, om andra människor och om världen som styr våra handlingar.

När han nyligen höll en föreläsning för Googles i Silicon Valley fick han omdömet; ”The speech was extremely well received. The most effective sales training we’ve been through.”

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - silver

Så bokar du Per Lange

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Zingmark

Jennie Sinclair

Arvid Axland

Magdalena Forsberg

Per Lange - föreläsare - Speakers&friends - foto Nina Kaverinen

Per Lange

Vill du boka Per Langesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Per Lange som föreläsare!