Hem / Föreläsare / Per Naroskin
Per Naroskin - Förelasning

Per Naroskin

Nya infallsvinklar i viktiga frågor som rör både jobbet och privatlivet

Per Naroskin är leg psykolog och leg psykoterapeut som utöver sin kliniska praktik är en mycket efterfrågad föreläsare i ämnen som rör både privat- och arbetslivet. Han har också ett förflutet som ståupp-komiker men är förmodligen mest känd som en av rösterna i Spanarna på Sveriges Radio. Per har även gjort många egna radioprogram, sommarpratat och är en flitigt anlitad krönikör.

Hur roligt får man ha?

Vi säger ofta saker som att det är viktigt att ha kul på jobbet och att ett gott skratt förlänger livet. Och visst, humor är bland det viktigaste som finns. Men det är inte ett helt okomplicerat begrepp. 

  • Humor kan användas för att skapa gemenskap men också för att exkludera. 
  • Humor kan motverka konflikter eller underblåsa dem. 
  • Humor kan både vara en livsviktig säkerhetsventil och förvandlas till trött och cynisk jargong. 
  • När underlättar humor problemlösning och när skrattas viktiga frågor bort? Både chefer och medarbetare har mycket att vinna på att lära sig mer om humorns mekanismer. Dessutom är det en riktigt rolig föreläsning!

Pers föreläsningar spänner över ett stort område men är alltid personliga och präglas av en skicklig blandning av humor och allvar, fakta och anekdoter. Arbetslivet, samhället och omvärlden förändras i allt snabbare takt, något vi alla märker av. Det ställer höga krav på organisationen, ledaren och individen. Mer flexibla arbetsorganisationer ökar kraven på de anställda och framförallt på cheferna. Per talar om hur man hanterar förändringar, om ledarskap, krishantering, relationer, livsbalans, hur man skapar goda medarbetare samt människan och tekniken.

Per har många strängar på sin lyra och är även författare till böckerna ”På spaning efter den vuxna människan”, ”Nyttan av att tala högt med sig själv” och romanen ”Fuskaren som försvann”. Han skriver krönikor i bland annat Modern Psykologi, M Magazine och Tidningen Chef. Tillsammans med Niklas Strömstedt gjorde Per 2013 den gemensamma showen ”Strömstedt och Freud – Du borde gå och prata med nån” och han har även varit aktuell med flera pjäser på Stadsteatern i Stockholm.

Per Naroskin menar att bra föredrag ska vara som en berg-och-dalbana: Man ska ha riktigt roligt när man har roligt, men det ska kännas när det är allvarligt.

 

Pressbild

Så bokar du Per Naroskin

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Dan Hasson

Mark C. Thompson

Anders Mårtensson

Vill du boka Per Naroskinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Per Naroskin som föreläsare!