Hem / Föreläsare / Peter Gröning
Peter Gröning - föreläsare - Speakers&friends

Peter Gröning

En underhållande och fascinerande tankeläsare

Peter Gröning är en av våra mest populära underhållare och en mycket uppskattad konferencier och värd

I mer än trettio år har Peter arbetat professionellt med teater och underhållning. Den erfarenheten, tillsammans med ett genuint intresse för människor har resulterat i Peters sällsynt goda förmåga att skapa kontakt och kommunicera med dem han möter.

”Jag tycker verkligen om att interagera med andra människor. Att på ett lekfullt sätt, men också på allvar, ta mig in andras medvetanden och tjuvtitta på deras hemligheter. Men ingen behöver vara orolig, deras PIN-koder och andra hemligheter är i trygga händer…”

Som kuriosa kan nämnas att Peter tre år i rad blivit inbjuden för att framträda som tankeläsare vid anrika ”The Magic Castle” i Hollywood, Los Angeles. 2020 debuterade Peter som författare med ”Resigned to Miracles” – en bok om avancerat korttrolleri, som tog magivärlden med storm och blev utnämnd till ”Penguin Magic Book of the Year 2020”.

Peter fungerar lika väl i det mindre intimare formatet som på de större företagseventen. Han lägger stor vikt vid detaljer och service och tillgodoser varje kunds unika behov och anpassar eventet därefter. Det garanterar en positiv upplevelse långt innan föreställningen ens har börjat.

Peter Gröning är även en uppskattad konferencier och värd för event och tillställningar. Peter talar svenska, engelska och norska.

 

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Peter Gröning!

Så bokar du Peter Gröning

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Tina Nordström

Peter Gröning - föreläsare - Speakers&friends

Peter Gröning

,

Vill du boka Peter Gröningsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Peter Gröning som föreläsare!