Hem / Föreläsare / Peter Siepen

Peter Siepen

Färgstark DJ, föreläsare och konferencier!

Att beskriva Peter Siepen kortfattat är inte enkelt, men kanske så här: en färgstark och påfågellik träningsnarkoman, fylld med kärlek och omtanke – och med struktur och ordning i sitt liv. Ett otroligt hektiskt schema styr vardagen i uppdrag som DJ, artist och föreläsare vid olika typer av evenemang.

Peter Siepen syns ständigt i kändisvimlet och har en självklar plats i etablerat nöjes-Sverige. Han har en bakgrund som discjockey och konferencier, och har lett och medverkat i en mängd TV-program på SVT, TV4, TV6, ZTV och Kanal 5. Peter har även arbetat som modell och blivit utsedd till Sveriges bäst klädde man av tidningen Elle.

Peter Siepen föreläser bland annat om kost och hälsa. Han har tränat regelbundet i över 30 år och vill både inspirera och påverka andra människor till en förbättrad livsstil.

Han är rutinerad DJ som känner av och kör låtar som alltid fyller dansgolven. Peter är charmigt helvild när han showar och roar publiken. Han passar ypperligt till klubbar, ungdomsarrangemang, företagsevent och liknande evenemang.

 

 

Med sina många år i branschen, med alla sina fantastiska utstyrslar och med sitt humoristiska sinne är Peter en person som man aldrig blir besviken på. Han har beskrivits som både fåfäng och självsäker – fast på ett ödmjukt sätt. Han är fylld av positiv energi och orädd som programledare. Och en sak är klar: trots att Peter Siepen älskar att synas, är han oerhört lyhörd för sina uppdrag och har alltid målet att kunna leverera mer än vad som förväntas.

 

Pressbild – Peter Siepen

Så bokar du Peter Siepen

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Hedvig Söderlund

Amer Mohammed

Pernilla Ramslöv

Vill du boka Peter Siepensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Peter Siepen som föreläsare!