Hem / Föreläsare / Petra Malm
Petra Malm - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Petra Malm

Sveriges första kvinnliga elitsoldat.

Petra Malm – Sveriges första kvinnliga elitsoldat som gick från att leva under kodnamn i högriskområden till att bli elittränare och föreläsare. Nu även aktuell som instruktör/programledare i TV4- succén ”Elitstyrkans Hemligheter”. 

Som första kvinna någonsin klarade Petra testerna till specialförbandet SOG och blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat. Under tio år levde Petra ett hemligt liv inom Försvarsmaktens elitstyrka under stor sekretess och fysisk och psykisk press.

Hur är det att leva ett hemligt liv under ständig fysisk och psykisk press? Hur motiverar man sig att fortsätta trots ständiga motgångar? Och hur förbereder man sig för att åka till länder i krig? Nu har hon lämnat sitt hemliga liv bakom sig och föreläser om sina erfarenheter från Försvarsmaktens hemligaste förband!

Som ensam kvinna har Petra många gånger fått kämpa mot sin omgivning och ändå lyckats motivera sig till att fortsätta under de allra tuffaste förhållanden. För att klara uppdraget som elitsoldat krävdes en fysisk toppform, men den mentala styrkan visade sig vara den viktigaste delen för Petras överlevnad.

Petra har mångårig erfarenhet från skarpa operationer både nationellt och internationellt. Som förhörsledare är hon expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap. Det var till stor nytta i hennes tidigare yrke och hon lär idag ut hur man bemöter olika personligheter för att nå dit man vill.

Petra är kvinnan som gick mot strömmen, ledde vägen för andra att våga gå sin egen väg och blev en pionjär! Hennes fängslande och inspirerande berättelser lämnar ingen oberörd! Vill du höra mer om hennes resa och hur du blir din egen pionjär?!

Petra skräddarsyr sitt upplägg utifrån era önskemål och behov.

 Några förslag på teman är:

  • Bli din egen pionjär! Hur motiverar du dig att nå just dina mål?
  • Hur blir man ett effektivt team?
  • Skarpa erfarenheter och lärdomar att ta till företaget
  • Ledarskap i grupp – Hur bemöter du dina medmänniskor för att nå dit du vill?
  • Slå från underläge – Att som kvinna arbeta på en mansdominerad plats.
  • Se ditt eget ansvar – Självledarskap
  • Träna som en elitsoldat – Skräddarsydda träningsevent för företag och privatpersoner.

Pressbild – Petra Malm.

Så bokar du Petra Malm

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Thomas Ek

Örjan Olsson

Jonas Ridderstråle

Mark C. Thompson

Petra Malm - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Petra Malm

Vill du boka Petra Malmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Petra Malm som föreläsare!