Hem / Föreläsare / Rebecca Sellergren
Rebecca Sellergren - Moderator - Konferencier - Speakers&friends|||Rebecca Sellergren - Pressbild - Speakers&friends

Rebecca Sellergren

Talangfull och anpassningsbar moderator och konferencier!

Rebecca Sellergren är en entusiastisk kulturell mångsysslare som på ett lustfyllt men skarpt sätt arbetar för att få människor att förstå vad din konferens verkligen handlar om.

Med en bakgrund i teaterns värld har hon förmågan att fånga en publik och hålla humöret på topp, under långa konferensdagar och glammiga galor. Moderator, konferencier och underhållningsframträdanden och kreativa seminarier står på hennes repertoar.

Hon fördjupar sig i sitt uppdrag för att förstå kundens mål och önskan, därmed specialskriver hon sitt material just för er sammankomst.

 

Sagt om Rebecca Sellergren:

Rebecca Sellergren är en talangfull konferencier/moderator som har en energi utöver det vanliga. Med sitt engagemang, sin nyfikenhet och sin värme får hon människor att både känna sig bekväma och sedda på scen. Att Rebecca därpå kan sjunga, underhålla och hålla uppe tempot ger ett bra mervärde till arrangemanget. I processen fram till genomförandet är Rebecca lyhörd och proffsig att jobba tillsammans med. För Rebecca är det mycket viktigt att leverera en bra slutprodukt och som kund känner man detta tydligt. Anna-Maria Spaniol, Halmstads Näringslivsgala, Halmstad näringslivs AB.

Vi vill gärna tacka dig för dina fina insatser som moderator på vår stora samling för 1100 medarbetare i Örebro den 19 januari. Vi uppskattade verkligen ditt proffsiga och energifulla sätt att leda dagen i alla olika delar. Utvärderingen är nu klar och vi kan konstatera att du fick högsta betyg (5 och 6) av hela 82% av de nästan 800 personer som svarade på enkäten. Jättekul. I flera av kommentarerna till utvärderingen stod det att publiken tyckte att du var bra påläst, full av energi och att du var naturlig på scen och gjorde såväl talare som publik trygga och bekväma. Många gillade också ditt ”yoga-pass” som ett härligt avbrott. Vi som var med och arbetade med innehållet till konferensen uppskattade ditt professionella och snabba sätt att förbereda manus, att du var lyhörd och flexibel för de önskemål vi hade och att du var väldigt trevlig och lätt att samarbeta med. Anna-Lena Axberger, Head of Country Management and Strategy Office Sweden, Danske Bank Sweden.

 

Pressbild – Rebecca Sellergren.

Så bokar du Rebecca Sellergren

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

David Hellenius

Tobias Karlsson

Lars-Peter Loeld

Rebecca Sellergren - Moderator - Konferencier - Speakers&friends|||Rebecca Sellergren - Pressbild - Speakers&friends

Rebecca Sellergren

,

Vill du boka Rebecca Sellergrensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Rebecca Sellergren som föreläsare!