Hem / Föreläsare / Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: John Guthed

Rickard Sjöberg

Välkänd och omtyckt TV4-programledare

Rickard Sjöberg har varit programledare för Postkodmiljonären i TV4 sedan 2005 och mött över tusen tävlande. Många gånger har de vetat rätt svar men inte fått fram det på grund av nervositet. Detta har gjort Rickard intresserad av de mekanismer som styr oss när vi upplever hot eller fara – inte bara när någon sätter sig i den så kallade Heta stolen.

Rickard Sjöberg är journalist och programledare. Han började sin TV-karriär som nyhetsreporter och programledare för TV4 Sydost i Växjö 1993. Efter det har han arbetat bland annat som hallåa i TV4 och som programledare för en rad olika program, t ex När och fjärran, Hockey All Stars, Toner för Miljoner, Skärgårdstugg och Drömpyramiden – bara för att nämna några.

Utöver sina uppdrag i TV har Rickard under åren besökt en mängd företag och evenemang, som föredragshållare eller konferencier.

 

Våga Vara Modig – en föreläsning med Richard Sjöberg
Rickard Sjöberg - föreläsare - Speakers&friends - foto: John Guthed
Foto: John Guthed

2021 släppte Rickard sin bok med samma namn som föredraget – Våga Vara Modig. Det är en handbok i att hitta sitt eget mod och ger handfasta råd för att kunna hantera kriser och utmaningar i vardagen. Den har fått ett fantastiskt positivt mottagande från både läsare och bokhandlare.

I föreläsningen får du följa med i Rickards tankar om mod, varför det är viktigt och intressant och hur du kan träna upp ditt mod. Du får höra glimtar ur boken, men också ta del av unikt material enbart för denna föreläsning. Rickard vill inspirera oss att bli starkare, smartare och modigare när det gäller!

 

Du sitter inte bara och lyssnar – du är med och skapar!

Som publik är du en del av föreläsningen, och får flera gånger vara delaktig i skapandet av denna lärande och peppande upplevelse. De interaktiva delarna av föreläsningen kan med fördel förberedas innan, genom en webbaserad enkät som skickas till deltagarna.

Att vara modig är inte bara positivt för personliga mål och personlig utveckling. Det är också oerhört positivt för den organisation en modig person arbetar i. Modiga medarbetare skapar nya lösningar och möjlighet till utveckling och tillväxt.

 

Rickards föreläsning ger dig
  • igenkänning
  • skratt
  • motivation och pepp
  • kunskap
  • verktyg till förändring

 

Rickard Sjöberg - föreläsare - Speakers&friends - foto: John Guthed  Rickard Sjöberg - föreläsare - Speakers&friends - foto: John Guthed  Rickard Sjöberg - föreläsare - Speakers&friends - foto: John Guthed

Foto: John Guthed

 

Kontakta oss på Speakers&friends och boka en peppande, rolig och givande föreläsning om mod med Rickard Sjöberg!

 

Länkar:

Podden ”Så in i själen” med Agneta Sjödin – Rickard Sjöberg – Om att våga vara modig och utforska sig själv och livet

 

Pressbild – Rickard Sjöberg (foto: John Guthed)

 

Så bokar du Rickard Sjöberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Olof Röhlander

Per Holknekt

Ellinor Persson

Magnus Hedman

Rickard Sjöberg - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: John Guthed

Rickard Sjöberg

,

Vill du boka Rickard Sjöbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Rickard Sjöberg som föreläsare!