Hem / Föreläsare / Rickard Sjöberg

Rickard Sjöberg

En peppande, rolig och konkret givande föreläsning om mod

Rickard Sjöberg har varit programledare för Postkodmiljonären i TV4 de senaste 16 åren och mött över tusen tävlande. Många gånger har de vetat rätt svar men inte fått fram det på grund av nervositet. Detta har gjort honom intresserad av de mekanismer som styr oss när vi upplever hot eller fara – inte bara när någon sätter sig i den så kallade Heta stolen.

2021 släppte Rickard sin bok med samma namn som föredraget – Våga Vara Modig. Det är en handbok i att hitta sitt eget mod och ger handfasta råd för att kunna hantera kriser och utmaningar i vardagen. Den har fått ett fantastiskt positivt mottagande från båda läsare och bokhandlare.

Rickards föreläsning ger dig

  • Igenkänning
  • Skratt
  • Motivation och pepp
  • Kunskap
  • Verktyg till förändring

Rickard Sjöberg är journalist och programledare. Han började sin Tv-karriär som nyhetsreporter och programledare för TV4 Sydost i Växjö 1993. Efter det arbetade han bland annat som hallåa i TV4 och som programledare för reseprogrammet När och fjärran. Utöver sina uppdrag i TV har Rickard under åren besökt en mängd företag och evenemang, som föredragshållare eller konferencier.

Pressbild – Rickard Sjöberg.

Så bokar du Rickard Sjöberg som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jesper Ek

Anders Hansen

Rickard Sjöberg

,

Vill du boka Rickard Sjöbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Rickard Sjöberg som föreläsare!