Hem / Föreläsare / Rickard Sjöberg

Rickard Sjöberg

En peppande, rolig och konkret givande föreläsning om mod.

Rickard Sjöberg har varit programledare för Postkodmiljonären i TV4 de senaste 16 åren och mött över tusen tävlande. Många gånger har de vetat rätt svar men inte fått fram det på grund av nervositet. Detta har gjort honom intresserad av de mekanismer som styr oss när vi upplever hot eller fara – inte bara när någon sätter sig i den så kallade Heta stolen.

I föredraget 2021 släppte Rickard sin bok med samma namn som föredraget – Våga Vara Modig. Det är en handbok i att hitta sitt eget mod och ger handfasta råd för att kunna hantera kriser och utmaningar i vardagen. Den har fått ett fantastiskt positivt mottagande från båda läsare och bokhandlare.

Rickards föreläsning ger dig

  • Igenkänning
  • Skratt
  • Motivation och pepp
  • Kunskap
  • Verktyg till förändring

Rickard Sjöberg är journalist och programledare. Han började sin Tv-karriär som nyhetsreporter och programledare för TV4 Sydost i Växjö 1993. Efter det arbetade han bland annat som hallåa i TV4 och som programledare för reseprogrammet När och fjärran. Utöver sina uppdrag i TV har Rickard under åren besökt en mängd företag och evenemang, som föredragshållare eller konferencier.

Pressbild – Rickard Sjöberg.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Jenny Åkerman

Ramona Karlsson

Andreas Carlsson

Carl Erik Herlitz

Rickard Sjöberg

,