Hem / Föreläsare / Robin Paulsson
Robin Paulsson - föreläsare -Speakers&friends

Robin Paulsson

Denna charmiga skåning är älskad av publiken både som sig själv och som den exeptionella Zlatan-imitatör han är.

Robin Paulsson är en av Sveriges absolut bästa programledare. Han debuterade som ståuppkomiker 2001 och har sedan dess hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. 

Robin har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet. Han har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012. 2015 programledde han Melodifestivalen med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner.

Allra bäst känner publiken kanske ändå Robin Paulsson för hans talkshow Robins i SVT, med massor av roliga och spännande gäster. Han ledde denna populära långkörare mellan 2006 och 2020. Sedan 2019 har vi kunnat se Robin som ny programledare i SVT:s underhållande faktaprogram Fråga Lund.

Robin Paulsson kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, film/tv medverkan och föreläsare. Med sina träffsäkra skämt och professionalism sätter han guldkant på ert evenemang och ni kan alltid räkna med underhållning i världsklass!

Så bokar du Robin Paulsson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Henrik Schyffert

Vill du boka Robin Paulssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Robin Paulsson som föreläsare!