Hem / Föreläsare / Rune Larsson
Rune Larsson - Boka föreläsning

Rune Larsson

Konsten att orka – Nå målen med fighterattityd!

Rune Larsson har i drygt 30 år studerat konsten att nå svåra mål. Han har funnit att förmågan att prestera handlar om att ha ett mål som man vill uppnå, tror på, och som man är villig att betala priset för. Rune berättar om hur vi kan optimera flera av de parametrar som påverkar vägen till målet.

Trots att Rune levt ett helt liv med utmaningar inom idrott och äventyr, handlar hans föreläsningar mest om sådant som kan appliceras på enskilda individer och grupper i allmänhet. Exempel på detta är hur vi tar oss an våra mål och hur vi kan påverka oss själva och andra att bli mera fighter och mindre offer.

Exempel på föreläsningar:

Mål och motivation: Mål och motivation följs åt. Ett mål är något som man vill uppnå, något som man tror på, och något som man är villig att betala priset för.

Attityder: Attityder är hjärnans drivrutiner. Sannolikheten att nå målet är större med en fighterattityd än med en offerattityd. Rune lär ut förmågan att bli mera fighter och mindre offer.

Konsten att orka: Kraft och uthållighet handlar om att ha en tydlig målbild och hålla fast vid den. Kamplust, förmågan att hantera de svackor och motgångar man får, attityden, flexibilitet så man kan anpassa sig till ändrade förutsättningar, och ett överskott av förmåga så man har marginaler till det som krävs, är några av de faktorer som avgör hur mycket vi orkar.

Konsten att skaffa en fysisk livsstil – och behålla den: Detta kan vävas in som en del i ett större sammanhang, eller vara ett eget föredrag som handlar om träning för nöje och motion. Budskapet vänder sig såväl till de som ännu aldrig motionerat, liksom till de som redan är igång. Det svåraste steget att ta för den som vill börja motionera sägs vara steget över tröskeln ut på det första träningspasset. Rune berättar hur man kan göra för att ta det steget, och hur man sedan kan träna för att vilja fortsätta. Detta föredrag kan kompletteras med att Rune tar ut de åhörare som så önskar på en löptur och lär ut konsten att springa långsamt.

Äventyr: Upplevelser och lärdomar från olika äventyr, såsom roddturen över Atlanten, löpturen över Amerika, och löpturen från Portugal till Sverige kan vävas in i olika föredrag.  På kundträffar och då man vill ha något lättsamt och underhållande passar detta utmärkt som ett eget föredrag.

Pressbild

Så bokar du Rune Larsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Niklas Delmar

Charbel Gabro

Ann Linde

Mia Lundin

Rune Larsson - Boka föreläsning

Rune Larsson

Vill du boka Rune Larssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Rune Larsson som föreläsare!