Hem / Föreläsare / Sabinije von Gaffke
Sabinije von Gaffke - Föreläsare - Föreläsning|Sabinije von Gaffke - Pressbild

Sabinije von Gaffke

Ett fullblodsproffs på scen

En uppskattad och välmeriterad moderator, kommunikationsexpert, programledare och tv-journalist med uppdrag i Sverige och internationellt. Född i Sverige, uppvuxen i London och flera år av utlandsboende ger Sabinije en internationell dignitet, självklarhet och närvaro på den globala arenan. Hon talar flytande engelska, svenska och behärskar franska och tyska.

Sabinije von Gaffke är en stjärna på scen och framför kameran. En unik närvaro och engagemang, förmågan att pendla mellan humor och allvar samt är en talang på att leda och facilitera dynamiska dialoger.

Hon har gjort intervjuer med toppolitiker, högt rankade CEO´s, profiler inom tech, framgångsrika entreprenörer till filantroper och internationella celebriteter.

Sabinijes starka engagemang för det belysta ämnesområdet kombinerat med nyfikenhet och passion för kommunikation, storytelling, retorik samt konsten att facilitera dynamiska dialoger på scen och framför kameran, har tillsammans med en räckvidd över flertal sektorer och ämnesområden bidragit till en blomstrande karriär som väletablerad moderator, kommunikatör och journalist i Sverige såväl som internationellt.

Som moderator på scen strävar Sabinije efter att få talarna att känna sig trygga och kunna vara sitt bästa jag, uppdragsgivaren ska kunna känna sig lugn, trygg och nöjd samtidigt som publiken ska känna sig engagerade och nyfikna. Sabinijes sätt att skapa driv och engagemang på scen, i paneldebatter, i intervjuer och i samtal har tillsammans med hennes scennärvaro och personlighet lyft många event och bidragit till att hon är återkommande efterfrågad som moderator och tv-journalist, såväl på den svenska som den globala arenan.

Enligt Sabinije von Gaffke har konsten att kunna kommunicera aldrig varit viktigare än nu. Kommunikation är ett hantverk som ständigt måste underhållas, förfinas och utvecklas.

Pressbild

Så bokar du Sabinije von Gaffke

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Rosengren

Örjan Olsson

Christer Olsson

Karin Adelsköld

Sabinije von Gaffke - Föreläsare - Föreläsning|Sabinije von Gaffke - Pressbild

Sabinije von Gaffke

Vill du boka Sabinije von Gaffkesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Sabinije von Gaffke som föreläsare!