Hem / Föreläsare / Shanti Rydwall-Menon
Shanti Rydwall-Menon - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Shanti Rydwall-Menon

Humor, ADHD och normalitet

Shanthi Rydwall-Menon har på kort tid gjort sig ett namn i humor-Sverige. Shanthi har skrivit och turnerat med sin egen humorföreställning ”Kan jag få din uppmärksamhet tack (för jag har ingen själv)” som handlar om hur det är att leva med ADHD och dessutom varför vi människor är besatta av vad som är normalt och inte. Denna föreställning kan även bokas som en föreläsning.

Hon har medverkat i en säsong av talkshowen Robins på SVT, gjort humorprogrammet Carpe Fucking Diem i SR P3, varit ett återkommande inslag i ”Moa Svan med gäster” och uppträtt på Pride Comedy på Stockholm Pride fem år i rad. Shanthi har även varit med och drivit humorklubben ”Stand Up Yours” på Södra Teatern i Stockholm. Shanthi har även medverkat i ”Kvällsshowen” på Barnkanalen, I ”PK-mannen” på UR, ”Parlamentet” och i ”Mumbo Jumbo” på TV4. Hon har även drivit en videoblogg på nyheter24.se där hon delat med sig av sina egna tankar om samhället såsom rasism, feminism och psykisk ohälsa. Shanthi har även hörts i ”Tankar för dagen” i P1.

Anlita Shanthi Rydwall-Menon för underhållning, konferenciersuppdrag, föreläsning, skådespelaruppdrag, eller röstjobb.

 

Pressbild – Shanti Rydwall-Menon.

Så bokar du Shanti Rydwall-Menon

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Torgny Steen

Ullakarin Nyberg

Vill du boka Shanti Rydwall-Menonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Shanti Rydwall-Menon som föreläsare!