Hem / Föreläsare / Siri Helle
Siri Helle - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Siri Helle

Smartare än din telefon

Siri Helle är psykolog, författare och föreläsare och brinner för att sprida kunskap kring vad som skapar ett hälsosamt och meningsfullt liv. Arbetar på allmänpsykiatrisk mottagning i Stockholm med utredning och KBT-behandling. Som föreläsare delar hon med sig av den senaste psykologiska forskningen kring lycka, stress och hur vi påverkas av digital teknik. 

Aktuell med handboken Smartare än din telefon (Natur & Kultur, 2019) om hur man får en sund relation till sin mobil. Tidigare utgivit romanen Bränn alla broar (LB förlag, 2018), en smart feelgood om hur det som skapar lycka inte alltid är det vi tror. Medförfattare till handboken Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team (Natur & Kultur, 2017). Boken handlar om att genom samarbete skapa hälsosamma arbetsmiljöer och ligger till grund för TED-talket ”How to Cure Selfishness”.

Siri mottog även Lilla Psykologpriset år 2017 för sitt arbete med att sprida psykologin till en bredare allmänhet. Undervisar om vetenskapspopularisering vid Stockholm Universitet.

Föreläsningar med Siri Helle: 

  • Smartare än din telefon. Hur påverkas vi egentligen av sociala medier, skärmar och ständig nåbarhet? Följ med på en exposé i forskningens framkant, där svaret kanske är ett annat än du tror. En föreläsning med ett enda mål: att lära dig hur du på bästa sätt använder det kraftfulla verktyget i din ficka.
  • Smartare än din telefon – på jobbet. Det digitala arbetslivet innebär nya möjligheter men också nya svårigheter. Hur håller man koll på mejlen utan att drunkna? Hur motstår man digitala frestelser som sociala medier på arbetstid? Vad bör man tänka på när man jobbar hemifrån för att hålla och prestera i längden? Här är kunskapen och strategierna ni behöver för en effektivare teknikanvändning på jobbet.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Siri Helle som föreläsare!

Pressbild – Siri Helle.

Så bokar du Siri Helle som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Tebelius Bodin

Johan Bergstad

Gunnel Ryner

Britta Sjöström

Siri Helle - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Siri Helle

Vill du boka Siri Hellesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Siri Helle som föreläsare!