Hem / Föreläsare / Sofia Antonsson
Sofia Antonsson - Boka föreläsning

Sofia Antonsson

Balans i magen – balans i livet.

Sofia Antonsson är dietist, IBS-expert och författare av flertalet böcker samt flitigt förekommande i tv och annan media. Hon föreläser om vikten av balans i livet, om kostsammansättning, andning och stresshantering i vardagslivet och hur dessa faktorer samverkar för en god hälsa.

Minst 1,5 miljoner av oss svenskar drabbas av tarmsjukdomen IBS någon gång under livet. Att lindra symptomen genom medicinering eller kostbehandling har tidigare varit svårt men sedan Sofia Antonsson tog behandlingsformen FODMAP till Sverige får allt fler hjälp.
I sina föreläsningar tar Sofia ett helhetsgrepp på området hälsa och välmående och förklarar utan pekpinnar tarmfloran betydelse och dess samspel med vardagslivet, hur man hanterar stress, vikten av rätt andning och självklart hennes specialområde – kosten och dess betydelse.

Sofia Antonsson är flitigt anlitad som föreläsare och utbildar även Sveriges dietister i behandlingsformen FODMAP. Genom sitt företag IBSfri har hon också en dietistmottagning i Stockholm där hon arbetar med patienter. 

Genom sin gedigna erfarenhet, såväl som utbildare, föreläsare, författare och tv-personlighet, har Sofia Antonsson lätt för att nå fram med livsviktig, sakkunnig och inspirerande information till åhörarna.

Pressbild

Så bokar du Sofia Antonsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Clas Malmström

Anders Ekholm

Göran Persson

Joséphine Edwall Björklund

Sofia Antonsson - Boka föreläsning

Sofia Antonsson

Vill du boka Sofia Antonssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Sofia Antonsson som föreläsare!