Hem / Föreläsare / Sofia Lilja
Sofia Lilja - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Sofia Lilja

Förtroende, lust och energi

Sofia Lilja är verksam som coach, föreläsare, moderator, utbildare och inspiratör och har tidigare varit sångcoach på TV4- succén Idol.

Sofia är flitigt anlitad av Sveriges artist- och skådespelarelit för att coacha dem till att övervinna sina rädslor, förstärka sitt personliga varumärke, lära sig att surfa på vågen av nervositet och maximera i prestation när det gäller som mest. Sofia har coachat internationella världsstjärnor till att hantera pressen och toppleverera inför en mångmiljonpublik i direktsänd TV. Helt enkelt att stråla i sin fulla glans på scen med total närvaro!

Sofias kunskap efterfrågas även inom företagsvärlden där hon är flitigt anlitad av företag och chefer som vill satsa på personligt ledarskap, topprestera med hållbarhet och medvetandegöra förändringsprocesser med beteendefokus.

Genom metoder och tekniker inom mental träning, mindfulness och stresshantering delar Sofia med sig av konkreta verktyg till hur vi kan återerövra vår kraft och få tillgång till vår fulla kapacitet. Både i våra privatliv och i karriären.

Sofia Lilja är färgstark och orädd i sitt framförande och inger förtroende, lust och energi som smittar av sig. I sina föreläsningar väver hon in övningar och moment som publiken får direktpraktisera medan den pågår. Övningarna tydliggör Sofias budskap och ger deltagarna en djupare förståelse av deras egna upplevelser.

Ex på föreläsning;
Gör som stjärnorna stråla på Din livsscen.
• Ta makten över din scenskräck och tala inför folk
• Maxa din kapacitet och fördjupa ditt välmående
• Vem är det egentligen som kör i ditt liv?

Ex på sångevent;
Sofia är också känd för sina mycket uppskattade workshops där hon leder medarbetare på företag i körsång. En mycket underhållande och musikalisk övning i teamwork. Ett koncept som passar lika bra för vana sångare som för personer som aldrig tagit en ton förut. Kör-workshopen kan beställas fristående eller kombineras med en föreläsning.

Citat från deltagare på körworkshop;
”Sofia Lilja inspirerande sångövningar skapar en trygg stämning där alla känner sig välkomna att delta. Hon ger människor verktygen att skapa en vi-känsla och en naturlig gruppdynamik genom att ha en härlig stund och sjunga tillsammans. Som körledare är Sofia både jordnära och entusiasmerande vilket gör att alla kan hitta sin egen identitet och sin egen röst i gruppen. Sofias lämnar gruppen ett minne och en energikick som kommer att bestå under många år.”
• Skratta tillsammans med dina kollegor under ett underhållande sångevent med Sofia Lilja! Är ni några som vill överraska jubilaren med sång?
• Vill ni lära känna varandra bättre öka vi-känslan eller bara ha en rolig stund tillsammans? Då är detta helt rätt event för er!

Sofia är även en uppskattad moderator och konferencier, med sina breda kunskaper, sin långa erfarenhet av det retoriska/sceniska och med sin unika förmåga att inspirera människor ger Sofia ert arrangemang en extra dimension och mervärde.

Pressbild

Så bokar du Sofia Lilja

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anders Ekholm

Amanda Lundeteg

Cecilia Lind

Sascha Abdelnabi

Sofia Lilja - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Vill du boka Sofia Liljasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Sofia Lilja som föreläsare!