Hem / Föreläsare / Staffan Lindberg
Staffan Lindberg - Boka föreläsning

Staffan Lindberg

Moder Jord – för god att kolsyra

Staffan Lindberg föreläser med stort engagemang om vad var och en kan göra när det gäller vår miljö. Som musiker, sångare och textförfattare kan han anpassa sina föreläsningar till olika målgrupper och skapa både underhållning och engagemang men temat utgår alltid ifrån klimat och konsumtion.

På Morgonekot i P1 sades hösten 2014 att forskare räknat ut, att om alla människor i världen levde som vi svenskar gör, skulle det behövas 3,7 jordklot. Och att det var vår konsumtion som tär så pass på jordens resurser. Det man inte berättade var att vi har bara ett jordklot. Det var underförstått.

Om vi minskar vår konsumtion leder det till konkurs, personalen blir arbetslös, skatteintäkterna minskar och vi får inte in pengar till vård, skola, omsorg. Och i förlängningen brakar börsen ihop. Och det är på börsen jag har mina pensionspengar. Men om vi fortsätter konsumera i samma takt så pajar klimatet och hela biosfären, och då har jag ju ingen planet att bo på. Så där står man och väljer. Pension eller planet?

 

Pressbild

Så bokar du Staffan Lindberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anders Mårtensson

Marika Carlsson

Fredrik Reinfeldt

Staffan Lindberg - Boka föreläsning

Staffan Lindberg

,

Vill du boka Staffan Lindbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Staffan Lindberg som föreläsare!