Hem / Föreläsare / Stefan Hyttfors
Stefan Hyttfors - föreläsare - Speakers&friends

Stefan Hyttfors

Vill du veta hur framtiden blir? Skapa den!

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Han har en bakgrund som fotograf, journalist, PR-konsult, entreprenör och är dessutom grundare av den digitala PR-byrån Wenderfalck som har vunnit en rad priser för kreativitet och kundnöjdhet.

Det är svårt att inte smittas av Stefans entusiasm när han beskriver flytten ut på nätet som lika dramatisk och omtumlande som den industriella revolutionen och urbaniseringen. Hans förmåga att beskriva utvecklingen med fokus på beteendeförändringar istället för teknik har fått många att se på världen med nya ögon. Stefan talar på internationella arenor om hur mycket förändras och blir annorlunda i framtiden, men också om hur våra antaganden ofta visar sig vara felaktiga. Han har en talang för att förmedla tankar som de flesta kanske inte har reflekterat över tidigare och det är ingen överraskning att han är en mycket uppskattad föreläsare.

Via oss på Speakers&friends kan du boka Stefan Hyttfors som föreläsare. Läs mer om hans föreläsningar nedan och kontakta oss för prisförslag.

Skicka bokningsförfrågan

 

Föreläsningar med Stefan Hyttfors

Relationen mellan konsument och producent håller idag på att förändras dramatiskt. Med ett par knapptryckningar på vår smartphone får vi idag tillgång till marknadens samtliga erbjudanden och kan samtidigt enkelt kolla om ett företag verkligen håller vad de lovar eller om en konkurrent kan leverera snabbare, är billigare och kanske är mer kundorienterad. Förmågan att anpassa sig är som bekant nyckeln till överlevnad, men idag måste vi också ställa oss frågan: ”Vad krävs för att anpassa sig till nätverkssamhället?”. För det är de som ser möjligheterna och tar initiativen som också är de som är med och styr förändringarna.

Stefan Hyttfors målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter och genom att peka på framgångsrika exempel. Han hämtar idéer från flera olika ämnesområden som han mixar ihop till en högenergisession som får dig att stanna upp och tänka till. Stefans talarstil är utmanande, inspirerande och underhållande.

Han skräddarsyr varje föreläsning med konkreta exempel för att säkerställa relevans och värde för åhöraren. Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för fortsatt diskussion och för att boka Stefan Hyttfors som föreläsare!

 

Pressbild – Stefan Hyttfors

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

 

 

 

 

 

 

Så bokar du Stefan Hyttfors

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Leif Östling

Bo Dahlbom

Joséphine Edwall Björklund

Stefan Hyttfors - föreläsare - Speakers&friends

Stefan Hyttfors

Vill du boka Stefan Hyttforssom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Stefan Hyttfors som föreläsare!