Hem / Föreläsare / Susanne Pettersson
Susanne Pettersson - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Susanne Pettersson

Helt enkelt outstanding!

Susanne Pettersson är en mycket hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. Susanne har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla organisationer till framgång. Hon agerar som konsult inom näringslivet, offentlig verksamhet och inom idrotten.

Susannes specialistkompetens är kommunikation och förändring. Hon är en mycket uppskattad konsult och föredragshållare, bland annat på grund av hennes gedigna teoretiska kompetens, hennes stora praktiska erfarenhet samt en exceptionellt god pedagogisk förmåga. Som några föreläsningsdeltagare uttryckte det: “Jag har inte varit med om något liknande förut. Helt enkelt outstanding!“.

 

Föreläsning med Susanne Pettersson

Susanne Pettersson föreläser om hur du tar fram kraften inom dig, i teamet och i organisationen för att alla ska dra åt samma håll med glädje. Det gäller att få människor att må och prestera bra var man än befinner sig. Susanne brinner för att skapa framgångsrika team där man tar fram dynamiken i gruppen för att göra varandra ännu bättre.

Susanne är verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svensk elitidrott och deras ledare med uppgiften att coacha aktiva och ledare för att ta så många medaljer som möjligt för Sverige. Hon jobbar nu för Frölunda Hockey som mental rådgivare och innan dess var hon 6 år hos ishockeylaget Malmö Redhawks där hon var med och bidrog till avancemang i elitserien (SHL) för att sedan etablera Malmö som topplag i Sverige.

 

Susanne är författare till böckerna

• Leda med förtroende
• Ta fram kraften inom dig
• Bryt ihop och kom igen
• Dra åt samma håll
• Presentera och Briljera

 

Hör av dig till oss på Speakers&friends för att boka Susanne som föreläsare!

 

Pressbild – Susanne Pettersson

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

 

Så bokar du Susanne Pettersson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Carin Götblad

Karin Klerfelt

Karin Zingmark

David Ståhlberg

Susanne Pettersson - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends

Susanne Pettersson

Vill du boka Susanne Petterssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Susanne Pettersson som föreläsare!