Hem / Föreläsare / Svante Randlert
Svante Randlert - Föreläsning

Svante Randlert

Framtidens viktigaste konkurrensfaktor

Svante Randlert har varit Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av totalt fyra föreläsare bland över 1000 som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Individen har aldrig varit viktigare.
Idag går allt att kopiera utom en enda sak – människorna i en organisation. Människan är med andra ord den mest unika konkurrensfaktorn som finns. De enskilda individerna och dess relationer har aldrig varit viktigare för att sticka ut och på det sättet nå målen. Att attrahera, engagera och utveckla rätt människor som kan skapa och utveckla relationer är inte bara den enskilt största konkurrensfaktorn framöver, utan även ett av de bästa sätten att uppnå önskad kvalité, effektivitet och lönsamhet.

Bäst relation vinner.
Hur kommer det sig då att vi föredrar vissa företag framför andra, eller att vi betalar mer för en viss tjänst i likvärdig konkurrens med andra? Svaret stavas relationer, och bäst relationer vinner. Därför är det de organisationer som har högst engagemang hos sina medarbetare och kunder som är de mest effektiva, har nöjdast kunder och når bäst resultat. Då är det oroväckande att antalet företag med minskat engagemang nu överstiger andelen företag med ökat engagemang för första gången på ett decennium.

Kompetensen försvinner.
I kombination med denna problematik beräknas 1,6 miljoner människor lämna arbetslivet för pensionering fram till och med 2025, däribland var tredje chef. På varje nyutexaminerad IT-utvecklare går det fyra jobb och redan nu saknas 60 000 ingenjörer på den svenska arbetsmarknaden. Idag ser vi även större avgångar än inträden på arbetsmarknaden, och morgondagen kommer inte se ljusare ut.

 

Vill ni arbeta med någon av frågeställningarna nedan är Svante Randlert rätt föreläsare för er:

1. Strategisk kompetensförsörjning – Hur ska ni försörja er med kompetens för att uppnå er strategi?

2. Morgondagens medarbetare – Att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare börjar med att förstå rätt målgrupp på rätt sätt?

3. Det engagerande ledarskapet – Hur ska ni göra för att få engagerade medarbetare?

 

Hör av dig till oss på Speaker&friends för att diskutera hur Svante Randlert kan anpassa föreläsningen med utgångspunkt från er och era utmaningar!

Pressbild

Så bokar du Svante Randlert som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Håkan Ericson

Lars Olsson

Robert Karjel

Svante Randlert - Föreläsning

Svante Randlert

,

Vill du boka Svante Randlertsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Svante Randlert som föreläsare!