Hem / Föreläsare / Therese Sandin
Therese Sandin - föreläsare - Speakers&friends

Therese Sandin

Tjockis – en superviktig standupshow

Hon är barnmorskan som sadlade om till komiker!

Therese Sandin är allt från högenergisk och charmig till politisk, mörk och cynisk. Hon får med sig den mest skeptiska publiken med sin avslappnade framtoning och fungerar i alla sammanhang.

Hon uppträder regelbundet på Sveriges största scener och har medverkat i nyinspelningen av ”Släng dig i brunnen”. Therese var förkomiker till Johan Glans på hans turné ”Johan Glans World Tour of the World” och nu är hon aktuell med sin första soloshow ”Tjockis – en superviktig standupshow”.

Så bokar du Therese Sandin

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Vill du boka Therese Sandinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Therese Sandin som föreläsare!