Hem / Föreläsare / Therese Sandin

Therese Sandin

Tjockis – en superviktig standupshow

Hon är barnmorskan som sadlade om till komiker!

Therese Sandin är allt från högenergisk och charmig till politisk, mörk och cynisk. Hon får med sig den mest skeptiska publiken med sin avslappnade framtoning och fungerar i alla sammanhang.

Hon uppträder regelbundet på Sveriges största scener och har medverkat i nyinspelningen av ”Släng dig i brunnen”. Therese var förkomiker till Johan Glans på hans turné ”Johan Glans World Tour of the World” och nu är hon aktuell med sin första soloshow ”Tjockis – en superviktig standupshow”.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Pär Johansson

Anders Mårtensson

Kristoffer Appelquist

Hasse Brontén