Hem / Föreläsare / Thomas Bodström
Thomas Bodström - Föreläsning

Thomas Bodström

Thomas Bodström är advokat och före detta justitieminister (2000–2006).

Thomas Bodström är en av Sveriges mest intressanta och uppmärksammade personer. Sedan vår före detta justitieminister lämnade politiken 2010 kan han tala öppet om spelet bakom kulisserna och sina erfarenheter från tiden som socialdemokratisk minister. 

Thomas Bodström x 3. Thomas håller tre olika föredrag. I det första talar han öppet om sina många spännande erfarenheter från den politiska hetluften, i det andra om hur man till exempel som chef gör för att kombinera livets olika roller. Det tredje föredraget handlar om kommunikation och innehåller handfasta tips och råd.

Spelet bakom kulisserna – om makten, politiken och media. Våren 2011 gav Thomas Bodström ut den uppmärksammade politiska memoarboken ”Inifrån – Makten, myglet, politiken” där han skrev om sina erfarenheter som minister och oppositionspolitiker. I detta spännande föredrag berättar han öppet, personligt och rättfram om spelet bakom de politiska kulisserna, om vardagsarbetet i riksdagen, om de stora politiska händelserna och om politikens stundtals komplicerade relation till den tredje statsmakten – media.

Det är den senaste matchen som gäller – att kombinera livets olika roller. Få svenskar har en yrkespalett som går att jämföra med Thomas Bodströms. Genom åren har han arbetat som minister i den svenska regeringen och chef för justitiedepartementet, advokat, bästsäljande författare och allsvensk högerback i AIK. Hur vet man vilken väg i livet man ska välja? Vad förenar de olika rollerna? Hur får man tiden att räcka till när man både är chef över ett departement och fyrabarnspappa? Och hur hanterar man kritiken? I ett öppenhjärtigt föredrag med spännande berättelser från till synes vitt skilda världar, delar Thomas Bodström med sig av sina egna erfarenheter av att kombinera många olika roller i yrkeslivet, och berättar hur han trots höga poster och viktiga uppdrag kunnat skydda sitt privatliv.

Att kommunicera som minister, advokat och författare. Thomas Bodström har arbetat med olika former av kommunikation i hela sitt yrkesverksamma liv, både med det talade och skrivna ordet. Som advokat pläderar han i rättssalar, som författare skriver han bästsäljande böcker och när han var minister höll han tal både i Sverige och internationellt och debatterade i brinnande direktsändningar. Vad förenar kommunikationen i alla dessa fall, och vad skiljer den åt? I ett stimulerande föredrag berättar Thomas Bodström om hur han själv arbetar med kommunikation och delar med sig av personliga tips och råd. Han avslöjar också hur olika kommunikationen kan se ut i Sverige, EU och USA.

Pressbild

Så bokar du Thomas Bodström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maria Wetterstrand

Mona Sahlin

Per Grankvist

Anna Olin Kardell

Thomas Bodström - Föreläsning

Thomas Bodström

Vill du boka Thomas Bodströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Thomas Bodström som föreläsare!