Hem / Föreläsare / Thomas Ek
Thomas Ek - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Thomas Ek

Tillväxt under förändring – möt superentreprenören bakom OBH Nordica

Tillsammans med sin bror Peter byggde Thomas Ek ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. Han föreläser inspirerande om ledarskap, medarbetarskap, sälj/marknad och entreprenörskap.

Ta del av Thomas Eks berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Med innovation och design tillsammans med mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt.

 

Föreläsning med Thomas

Thomas Ek har jobbat inom marknadsföring och försäljning ända sedan 70-talet. Under sina över 30 år som marknadschef, produktchef, försäljningschef, CEO och vd har han samlat på sig massor av kunskap om företagande, ledarskap och entreprenörskap. Med stort engagemang, mycket humor och med tydliga exempel delar han med sig av sina erfarenheter och de utmaningar som har har mött. Hans spännande berättelse ger lyssnarna både energi och inspiration!

 

Teman som Thomas fokuserar på är bland annat

  • 
förändring
  • förändringsledning
  • medarbetarskap
  • motivation

 

Visste du att

  • OBH Nordica gick från 0% till 97% varumärkeskännedom på mindre än 7 år.
  • Företagets omsättning mer än 3-dubblades på 5 år.
  • Varumärket blev redan efter 6 år utvalt till ett av de 100 högst rankade ”Superbrands” i Sverige (i konkurrens med alla internationella märken i alla branscher).
  • 2010 blev bröderna Peter och Thomas Ek utnämnda till ”Entrepreneur of the year” i Stockholm.

 

Boka en föreläsning med Thomas Ek och inspirera säljteamet, konferensdeltagarna eller företaget!

Dragningen kan hållas under 60-75 minuter beroende sammanhanget.

 

Utdrag ur referenslista

”Vi anlitade Thomas Ek till vårt franchisekonvent i London. Med värme, humor och engagemang berättade han om OBH Nordicas fantastiska resa! Av åtta olika dragningar blev Thomas föredrag det i särklass mest uppskattade!” / Urban Johansson, Länsförsäkringar

”Jättelyckat! Otroligt sympatisk! Uppfyllde syftet till 110% och han var väldigt rolig och lyfte upp alla.” / Ann Thunberg, Saint-Gobain Byggprodukter AB

”Så himla nöjda! Thomas skapade en fantastisk stämning och energi hos publiken. Han är en berättarkonstnär! Dagen slutade på topp.” / Emma Ohliw, Oriola AB

 

Så bokar du Thomas Ek

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Stephan Wilson

Tobias Karlsson

Hannes Sjöblad

Claes Ceverin

Thomas Ek - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Thomas Ek

Vill du boka Thomas Eksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Thomas Ek som föreläsare!