Hem / Föreläsare / Thomas Enhager
Thomas Enhager - Boka föreläsning

Thomas Enhager

Positivt tänkande räcker inte!

Thomas Enhager har varit professionell föreläsare och utbildare i näringslivet sedan 1979. Han föreläser bland annat om mental träning, motivation och kommunikation.

Även om rubrikerna varierat under årens gång så har kärnan alltid varit personlig utveckling och eget ansvar. I Veckans Affärer har Tomas Enhager, tillsammans med sin bror Kjell, blivit omtalad som en av Sveriges bästa och mest intressanta föreläsare. Han figurerar ofta i dagspressen med råd och kommentarer när det gäller personlig utveckling. Sedan 1999 svarar Tomas varje månad på läsarfrågor i tidningen MåBra under rubriken Personlig Coach.

Tomas Enhagers pedagogik och retorik karaktäriseras av en blandning av djup, humor, igenkänning och berättande. En klar röd tråd genom föreläsningen med utvikningar beroende på gruppens reaktioner. Tomas vill visa lyssnarna på hur de kan ta ett steg längre på sin personliga väg till utveckling än de tänkt sig när de bänkade sig.

Tomas Enhager har haft förmånen att arbeta med svenska idrottslag och idrottare av högsta dignitet. Han har varit med och hjälpt damlandslaget i fotboll, damlandslaget i golf, svenska mästarna i basket och svenska mästarna i bowling. Dessutom har han hjälpt stjärnor från friidrott, tennis, amerikansk fotboll, kanot, ishockey, hästhoppning och dressyr.

 

Några exempel på rubriker och innehåll:
  • Flyt i livet är ingen slump.
  • Positivt tänkande räcker inte.
  • Att sätta värdiga mål. Och nå dem!
  • Använd företagets värderingar för att boosta motivationen!
  • Corporate Social Responsibility – företagets stolthet. Och sen då?

 

Pressbild – Thomas Enhager

Så bokar du Thomas Enhager

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Henrik Fexeus

Stefan Einhorn

Per Furumo

Thomas Enhager - Boka föreläsning

Thomas Enhager

,

Vill du boka Thomas Enhagersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Thomas Enhager som föreläsare!