Hem / Föreläsare / Thomas Järvheden
Thomas Järvheden - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: Robert Eldrim

Thomas Järvheden

Humor, musik och föreläsningar

Thomas Järvheden är både standupkomiker och musiker. Han behärskar den sällsynta mixen ”intelligent humor och små inslag av chock” som lockar till gapskratt.

Thomas Järvheden påbörjade sin karriär som ståuppkomiker redan i början av 2000-talet och har medverkat i bland annat ”Raw Comedy”, ”Stockholm Live” och ”Extra! Extra!”. Han har bakom sig flera år på tv med egna program och som frekvent medverkande i olika humorprogram.

Numera är det på live scenunderhållning som Thomas lägger sitt fokus på. Det är på scenen som hans unika mix av standup och musik gör sig allra bäst, och det är då det blir riktigt, riktigt roligt.

Vid sidan av ståuppandet har han släppt flera musikalbum, både allvarliga och humoristiska. Thomas roliga låtar streamas hundratusentals gånger per månad, och vid sidan om standupshower gör han även renodlade musikturnéer.

Förutom standup- och konferencieruppdrag, renodlade konserter eller standup blandat med musik, är Thomas Järvheden också en populär inspirationsföreläsare.

 

Föreläsningar med Thomas

Thomas Järvheden håller föreläsningar inom temat humor och retorik – och hur vi kan förgylla vår vardag med mer humor för att klara av ”livets Tetris”.

Se humorn i vardagen!

Vi längtar till helgen och semestern – “DÅ ska vi ha roligt!”. Men helgen utgör bara två sjundedelar av en hel vecka, och semestern bara ett par veckor av årets 52 stycken. Dagarna däremellan utgör ändå största delen och består egentligen mest av slentrian och vardag. Hur kan vi öka antalet dagar vi faktiskt har kul och njuter?

Thomas Järvheden har länge tjänat sitt levebröd just på att hitta det roliga i vardagen. Han kan se humorn i nästan vad som helst, och visar hur du kan bli skickligare på att hitta de där små guldkornen även en helt vanlig, grå tisdag.

Tillsammans med Thomas Järvheden får du inte bara träningsvärk i skrattmusklerna, utan även metoder till att förgylla en ännu större del av din tid, av ditt liv.

Livspussel eller livstetris?

En skrattfylld inspirationsföreläsning – för alla vuxna, oavsett ålder, som tycker att livet känns lite kruxigt ibland. Igenkänningsskratten dånar i publiken när Thomas Järvheden sätter fingret på sitt eget och sin generations stora dilemma: vart tar all tid vägen?! Sett utifrån ser det faktiskt ganska roligt ut när vi springer i “Vuxenkruxets” eviga ekorrhjul.

Med varm humor, tonsatt på sitt eget vis, får Thomas oss att skratta åt våra egna eländen, men också att uppskatta det vi faktiskt har. En föreläsning hämtad från Thomas succéshow: Vuxenkruxet.

 

Thomas Järvheden - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim Thomas Järvheden - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim Thomas Järvheden - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Foto: Robert Eldrim

 

Mer om Thomas

Genom åren har Thomas Järvheden belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet och Smack-priset, och du kan regelbundet se honom på Sveriges professionella standup-scener så som Norra Brunn i Stockholm, Ruby´s i Göteborg och MACK i Malmö.

Under 2018 hade Thomas premiär för sin egen föreställning ”Bra mkt sämre”, en humorshow fylld med musikaliska hits i Thomas alldeles egna tolkningar.

På senare tid har man kunnat se Thomas på Nöjesteatern i Malmö där han spelat herr Warbucks i musikalen Annie, Greve Danilo i operetten Glada Änkan, Christmas Rock i Helsingborg och på sin egen turné “Sveriges roligaste konsert”.

 

Pressbild – Thomas Järvheden (foto: Robert Eldrim)

 

Länkar:

Thomas egen YouTube-kanal 

Podden Nemo möter en vän – Thomas Järvheden

Så bokar du Thomas Järvheden

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Clas Malmström

Pär Johansson

Vill du boka Thomas Järvhedensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Thomas Järvheden som föreläsare!