Hem / Föreläsare / Tina Nordström
Tina Nordström - föreläsare - Speakers&friends

Tina Nordström

En av Sveriges mest välkända matinspiratörer

2001 blev Tina Nordström Mat-Tina med hela svenska folket. Hennes charm är lika okomplicerad som det sätt hon anpassat sin matlagning efter dagens tidsnöd. Det får inte vara krångligt utan fräscht och spännande!

Tina Nordström var den första kvinnan i finalen av Årets kock. Det var också samband med finalen av Årets kock 2000 som SVT i Göteborg upptäckte hennes talang för TV. Redan 2001 blev hon programledare för ”Mat”. Tuff, skarp och kreativ fick hon snabbt en miljonpublik och blev Mat-Tina med hela Svenska folket.

Sedan dess har det blivit många, många säsonger av olika TV-program på SVT, TV4 och i flera internationella kanaler. Hennes unika förmåga att kombinera mat och TV till riktigt god underhållning har gjort henne till en trendsättare långt utanför Sveriges gränser. Genom program som det amerikanska ”New Scandinavian Cooking” har Tina genom åren fått hängivna tittare även i Norge, Finland, Danmark och USA.

Tina Nordströms popularitet ligger mycket i hennes okomplicerade sätt och charm. I grunden har Tina ett unikt handlag för matlagning. Hon lagar all sorts mat, men framför allt mat som är anpassad till dagens tidsnöd. Det får inte var alltför komplicerat och måste vara fräscht och spännande.

 

Föreläsning med Tina Nordström

På sina föreläsningar fokuserar Tina på matglädje och hållbarhet, och hur dessa går hand i hand. Tina vill att fler ska se mat och matlagning som en språngbräda för att våga utmana sig själv mer. Med hjälp av modig mat blir vi mindre rädda.

Hon coachar oss genom djungeln av mattrender som råder idag och serverar oss inspiration, tips och råd – allt kryddat med hennes glädjefyllda karisma och charm!

Så bokar du Tina Nordström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Tobias Karlsson

Tareq Taylor

Tina Nordström - föreläsare - Speakers&friends

Tina Nordström

Vill du boka Tina Nordströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Tina Nordström som föreläsare!