Hem / Föreläsare / Tobias Barenthin Lindblad
Tobias Barenthin Lindblad- Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Tobias Barenthin Lindblad

Gatukonst, urbanitet och vem som har rätt till det offentliga rummet

Tobias Barenthin Lindblad ses som en av de stora auktoriteterna inom den svenska gatukonstscenen. Han föreläser om ungdomskultur, gatukonst, urbanitet och rätten till det offentliga rummet.

Tobias leder även oerhört uppskattade workshops där deltagarna själva får tänka och praktiskt får arbeta med hur olika budskap används och presenteras. Några av uppdragsgivarna är Uppsala universitet, Köpenhamns kommun, Sveriges Riksdag och Venedigbiennalen.

Tobias är även redaktör på det svenska förlaget Dokument Press, specialiserat på utgivning av böcker om urban kultur. Han är verksam som skribent och författare, med ett dussintal böcker publicerade. Sedan sommaren 2006 guidar han de uppmärksammade stadsvandringar i gatukonst i Stockholm.

Pressbild – Tobias Barenthin Lindblad.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Pontus Ströbaek

Staffan Ehde

Henrik Schyffert

Felicia Margineanu

Tobias Barenthin Lindblad- Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Tobias Barenthin Lindblad

,