Hem / Föreläsare / Tobias Barenthin Lindblad
Tobias Barenthin Lindblad- Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Tobias Barenthin Lindblad

Gatukonst, urbanitet och vem som har rätt till det offentliga rummet

Tobias Barenthin Lindblad ses som en av de stora auktoriteterna inom den svenska gatukonstscenen. Han föreläser om ungdomskultur, gatukonst, urbanitet och rätten till det offentliga rummet.

Tobias leder även oerhört uppskattade workshops där deltagarna själva får tänka och praktiskt får arbeta med hur olika budskap används och presenteras. Några av uppdragsgivarna är Uppsala universitet, Köpenhamns kommun, Sveriges Riksdag och Venedigbiennalen.

Tobias är även redaktör på det svenska förlaget Dokument Press, specialiserat på utgivning av böcker om urban kultur. Han är verksam som skribent och författare, med ett dussintal böcker publicerade. Sedan sommaren 2006 guidar han de uppmärksammade stadsvandringar i gatukonst i Stockholm.

Pressbild – Tobias Barenthin Lindblad.

Så bokar du Tobias Barenthin Lindblad

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Claes Hellgren

Lars-Peter Loeld

Tobias Barenthin Lindblad- Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Tobias Barenthin Lindblad

,

Vill du boka Tobias Barenthin Lindbladsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Tobias Barenthin Lindblad som föreläsare!