Hem / Föreläsare / Tobias Karlsson
Tobias Karlsson - Föreläsning

Tobias Karlsson

Mycket mer än bara dansare

Allt är möjligt – rubriken är Tobias Karlssons utgångspunkt i livet. Han är mest känd som den glada dansaren från TV4:s Let´s dance men han är också en fantastiskt inspirerande föreläsare. 

Tobias Karlsson började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skördat internationella framgångar. Han har vunnit en rad tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen. Han har deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

Behöver ditt företag utvecklas, teambuilding, komma varandra närmare och arbeta mot samma mål? Ska det ordnas företagsevent? Vill du öka motivationen och ta del av en känslomässig föreläsning? Tobias Karlsson föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv och inte passa in. Han berättar om sin svåra tid med mobbing och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar.

Inspireras av hur Tobias lever sin dröm – och hur du kan leva din! Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för fortsatt diskussion och för att boka Tobias som föreläsare.

 

Pressbild

Så bokar du Tobias Karlsson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Cecilia Lind

Jonas Hassen Khemiri

Lovisa Sandström

Karin Klerfelt

Tobias Karlsson - Föreläsning

Tobias Karlsson

Vill du boka Tobias Karlssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Tobias Karlsson som föreläsare!