Hem / Föreläsare / Tobias Persson
Tobias Persson - föreläsare - Speakers&friends

Tobias Persson

Erfaren underhållare och komiker!

Tobias Persson är den mångfacetterade underhållaren som vi sett i såväl Morgonsoffan, som Stockholm Live, Babben & Co, i Ö&B-reklamen, på Extra Extra och i panelen för Snacka om nyheter.

Han skojar regelbundet på Sveriges alla professionella Standupklubbar, har medverkat i turnén ”Sunny standup” och ”Ultimate comedy 3″ och uppträder ofta i England. Varje sommar turnerar Tobias med showen ”Västkusteffekten” med Micke Tornving, Henrik Hjelt, Anna Blomberg och Ann Westin…

Som skådespelare har det blivit över 400 fars-föreställningar tillsammans med Thomas Petersson, Lasse Brandeby med flera. Tobias skriver även ofta manus till ett diverse tv-program, däribland Robins, Time out och Snacka om nyheter. Han är också författare, och kommit ut bland annat med böckerna ”Den ofrivillige ordvitsaren” och ”Hur var din upplevelse?”.

Förutom standup-underhållning är även Tobias Persson en uppskattad konferencier. Han underhåller lika gärna på engelska som på svenska.

Föreställningen och föreläsningen ”Man på prov” är en rörande, allmänmänsklig och upplyftande berättelse om att våga kämpa för ett mål och aldrig ge upp. I Tobias fall handlade det om en längtan efter barn, IVF-behandlingar och samtidigt försöka hålla ihop privatlivet. ”Man på prov” är dock allt annat än tung och allvarsam – efter 18 år på landets alla humorscener, med priset ”årets manlige komiker” i bagaget, otaliga tv- och radioframträdanden har Tobias förmågan att sätta knorr på allvaret utan att trivialisera. Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg…

Så bokar du Tobias Persson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Morgan Alling

SaraClaes Schmidt

Kristina Keyyo Petrushina

Vill du boka Tobias Perssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Tobias Persson som föreläsare!