Hem / Föreläsare / Ulrika Fjällborg
Ulrika Fjällborg - Boka föreläsning | Boka föreläsare|Ulrika Fjällborg - Pressbild

Ulrika Fjällborg

Tydliga frågor ger talande svar

Ulrika Fjällborg är frilansjournalist och moderator. Hennes moderatorskap präglas av närvaro, nyfikenhet, noggrannhet och genuint journalistiskt hantverk. Hon är uppskattad för sin berättarglädje och sin förmåga att alltid förstärka evenemangets ton och färg genom en kreativ och aktuell tvist på ämnet för dagen. 

Värme, tydlighet och trygghet i kontakten med publik och scenmedverkande är ett annat kännetecken. Det möjliggör den avslappnade uppriktighet som präglar Ulrikas scensamtal – tydliga frågor ger talande och intressanta svar. Ulrika Fjällborg har en unik förmåga att sätta fingret på samtalens knutpunkt och dra fram den röda tråden ur aldrig så komplicerade ämnen. Alltid närvarande, tydlig, påläst – och gärna lite rolig.

Ulrika Fjälborg har 20 års erfarenhet som journalist bland annat på tidningarna Resumé och Veckans Affärer, där hon var redaktör för tidningens flaggskepp, VA Kvinna, och övriga ”humankapitalämnen” (ledarskap, mångfald, hälsa och talangförsörjning). Hon jobbade även som redaktör för tidningens hela seminarieproduktion och åtar sig även redaktörskap för seminarier, talkshows, galor och andra evenemang. Tillsammans med Ola Ahlvarsson satte hon exempelvis ihop programmet för Women in Tech, WIT, 2015, en inspirationsdag för att locka kvinnor till teknik- och mediabranschen. Ulrika ansvarade också för programmen på VA-Kvinna-galorna 2013 på Stockholm Waterfront och 2014 på Grand Hôtel och hon har fortfarande helhetsansvaret som både redaktör och moderator för VA:s mycket uppskattade VA-rannanfrukostar.

Ulrika Fjällborg jobbar framför allt med sina kärnämnen inom samhällsförändring – ledarskap, mångfald, jämställdhet, hälsa, innovation, digitalisering och medieutveckling – men hennes främsta drivkraft är nyfikenhet och hon har också tagit sig an ämnen som patentinnovation, hur näringslivskluster i Norge-Sverige kan stärka Nordens konkurrenskraft, innovation i försäkringsbranschen, vattenvägarnas betydelse för Stockholms lokaltrafik och behovet av etik i ekonomutbildningen på universitet och högskolor.

 

Pressbild

Så bokar du Ulrika Fjällborg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johanna Lundin

Karin Tenelius

Katarina Blom

Ulrika Fjällborg - Boka föreläsning | Boka föreläsare|Ulrika Fjällborg - Pressbild

Ulrika Fjällborg

Vill du boka Ulrika Fjällborgsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ulrika Fjällborg som föreläsare!