Hem / Föreläsare / Vahid Zohali
Vahid Zohali - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Vahid Zohali

Modernt, tydligt och intelligent ledarskap

Nominerad till årets chef, Vahid Zohali är det ensamkommande flyktingbarnet som idag är VD för IBM Sverige. ”Mot alla odds” är tändvätskan han använder för att utveckla sig själv och sin omgivning.

Hela vår värld som vi är vana vid håller på att vändas upp och ner när teknologiutvecklingen fortsätter sin exponentiella takt. Hur kommer våra samhällen att se ut och hur kan vi förutse våra behov framåt? Vad händer med affärsmodellerna, kulturen och ekosystemet som vi befinner oss i? Är betydelsen av ledarskap tillräckligt tydligt mitt i denna transformation?

Vahid Zohali är en av Sveriges främsta ledare där han idag som VD på IBM Sverige leder det digitala paradigmskiftet i syfte till att skapa framtidens samhälle. Den unika kombinationen av hans personliga resa som ensamkommande flyktingbarn till VD i näringslivet, kunskap och erfarenhet inom digitalisering samt erkänd och belönad för sitt moderna ledarskap har skapat receptet för tillväxtstrategi och genomförande. En färdighet som han delar med sig i form av en upplevelse fylld av inspiration, spänning och glädje.

Som barn drömde han om att bli stridspilot men han har aldrig saknat den spänningen sedan han satte sin fot inom informationsteknologin och en bransch som för varje timme förändrar våra vardagsvanor, vänder upp och ner på affärsmodeller, skapar nya innovationer och formar framtiden. Enligt Vahid Zohali finns det inga givna svar för framgång, utan det handlar om det unika förhållningssätt och mindset du har som individ eller företag till utmaningen. Vahid har gång på gång besegrat nya utmaningar och enligt honom är nyckeln just ledarskapet.

 

Föreläsning med Vahid

Vahid Zohali föreläser om inkludering, ledarskap, tillväxt och digitalisering med fokus på hållbarhet. Han fokuserar på det som krävs för framtiden.

Vahids föreläsningar är personliga och inspirerande med berättelser från hans eget liv till hur affärsmannaskapet ser ut och utvecklas. Genom Vahid Zohalis ledarskap, motivation och kunskap blir vi mer nyfikna på vår omvärld både ur ett mänskligt, teknologiskt och affärsrelaterat perspektiv.

Efter en föreläsning med Vahid känner den inspirerade publiken att ingenting är omöjligt.

 

Vahid Zohali - föreläsare - Speakers&friends - foto: Claes Söderberg Vahid Zohali - föreläsare - Speakers&friends - foto: Claes Söderberg Vahid Zohali - föreläsare - Speakers&friends Vahid Zohali - föreläsare - Speakers&friends

Foto 1 och 2 – Claes Söderberg

 

Prisad ledare

Under 2017 blev han nominerad till ”Årets Chef” av tidning Chef med följande motivering:

”Vahid Zohali är en modern ledare. Han inspirerar oss genom sitt tydliga och intelligenta ledarskap och motiverar oss att våga anta utmaningar. Han låter människor växa i och utanför sina nuvarande roller. Genom Vahids ledarskap blir vi mer nyfikna på vår omvärld både ur ett mänskligt, teknologiskt och affärsrelaterat perspektiv. Vahid är en sann ledare som skapar intresse, vilja och motivation. Han är en ledare som skapar ledare.”

 

Pressbild – Vahid Zohali

 

Länkar:

Podden Chefssnack – Vahid Zohali – VD IBM Sverige

Podden “Under 15” – Sverige som technation – Vahid Zohali

 

Så bokar du Vahid Zohali

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jan Scherman

Folke Rydén

Hana Jamali

Vahid Zohali - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Vahid Zohali

Vill du boka Vahid Zohalisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Vahid Zohali som föreläsare!