Hem / Föreläsare / Zinat Pirzadeh
Zinat Pirzadeh - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Zinat Pirzadeh

Stå-uppare som kallats landets roligaste invandrarkvinna

Zinat Pirzadeh är här för att stanna så nu är det bara att vänja sig. Arbetslivet, det sociala livet, språket, om det kulturella bagaget, möte med myndigheter med mera är ämnen hon tar upp på ett mycket underhållande vis. 

Zinat Pirzadeh är ståuppkomikern som kallats Sveriges roligaste invandrarkvinna. Hon är författare, poet, medarbetare i radio och TV samt studie- och yrkesvägledare med bl.a. en fil. kand med inriktning på psykologi. Förutom att underhålla föreläser hon om invandrarkvinnornas situation i Sverige och om den fysiska och psykiska resa som man gör när man flyr till ett annat land.

Zinat är en kvinna full med humor, intelligens och mod. Hon pratar om sin flykt från Iran till det lilla norrländska samhället Glommersträsk. Det finns överraskande skillnader – så klart – även likheter. – Jag försöker att se allt lite grann från sidan, berättar hon. Hon påtalar även andra, mer allmängiltiga skillnader på ett underhållande och tänkvärt sätt. Islam är också ett ämne som Zinat behandlar. En stor anledning till att Zinat är så populär är att hennes humor, hennes föreläsningar och föreställningar är befriande fri från påhopp på publiken och från skämt ”under bältet”.

Förutom komiker kan även Zinat betitla sig författare, föreläsare, skådespelerska m.m. på sitt visitkort.

 

Pressbild – Zinat Pirzadeh.

Så bokar du Zinat Pirzadeh

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johan Glans

Josefin Johansson

Staffan Lindberg

Vill du boka Zinat Pirzadehsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Zinat Pirzadeh som föreläsare!