Jens Lind

Jens Lind - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Med passionen som drivkraft.

Många känner igen Jens Lind från SVT-sport där han har gjort otaliga intervjuer, sportkrönikor och reportage. Han har även gjort flera prisbelönta dokumentärer som SIXTEN, om skidåkaren Sixten Jernberg, Khao lak, om livet för ortsbefolkningen på ön efter tsunamikatastrofen och Solskensolympiaden om OS i Stockholm 1912. Jens har även blivit tilldelad priset som Årets Sportjournalist.

Jens Lind menar att vi kan så väldigt mycket mer än vad vi tror och att något som inte blev som man tänkt sig kan bli rätt ändå till slut. Våga prova, vad är det värsta som kan hända? Att vinna handlar inte alltid om att komma först eller göra flest mål. Om vikten av att följa sitt hjärta och våga satsa på vad man tror på. Med engagemang och nyfikenhet som drivkrafter menar Jens att man vågar gå sin egen väg. Det behövs inget sportintresse för att uppskatta hans tankar och berättelser om nytänkande, kreativitet och arbetsglädje.

Själv lever han som han lär, när Jens föreslog att man skulle göra ett kortare inslag i TV-sporten med material hämtat ur arkivet var det ingen annan än han själv som trodde på idén. Egentligen var den enda anledningen till att förslaget gick igenom att Jens kunde göra det på en minimal budget. I skrivande stund har Stopptid varit ett stående inslag under 11 års tid och ett väldigt uppskattat inslag i Sportnytt och Sportspegeln.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.