Katarina Hultling

Katarina Hultling - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Våga lev ditt liv – det är aldrig försent.

Katarina Hultling är en fascinerande föreläsare, som blandar humor och allvar när hon ger människor en injektion i konsten att våga leva sina liv. Och att det aldrig är för sent att lära känna sig själv och ta vara på nya insikter om vad livet har att erbjuda. Hon är en varm och underhållande föreläsare som får åhörarna att känna livsglädje oavsett ålder eller livssituation.

Efter nästan 25 år i Public service tjänst på Sveriges Radio och TV- blev Katarina frilansjournalist år 2000. Hon har sedan dess föreläst i många olika sammanhang och berättat om sitt jobb med stora evenemang som OS, VM, Nobelfesten och programmen om Kungafamiljen när barnen var små. Katarina har egna meriter som curlare. I högen av medaljer finns bland andra två EM-guld och två VM-silver. Hon beskriver med mycket humor, självironi och kloka insikter om sina livserfarenheter, både yrkesmässigt och privat.

Det handlar till del om mänskligt mod och förmågan att stå upp för sig själv och ta vara på det liv man har. Så länge man har det. Och hon har många egna erfarenheter av hur svårt det kan vara.

Katarina är biologiskt barnlös, har en bror som sitter i rullstol efter en dykolycka på 80-talet, hennes mor lever 91 år gammal, så hon vet väl hur det är att vara anhörig i vården men också vad som krävs för att hålla gnistan – till själva livet. Och själv drabbades hon av bröstcancer för ett antal år sedan. Efter tuffa behandlingar har hon kommit tillbaka, bättre än någonsin, i sina iakktagelser och reflektioner kring vad livet går ut på.

Katarina Hultling har fina nycklar och goda exempel på hur man kan ” bli bra på sig själv” och med det finna glädje i att engagera sig i andra och annat. Hon har utbildat sig till både bartender och jympaledare på Friskis&Svettis vid tidpunkter då hon känt ensamheten i frilanslivet komma krypande.

Hon har något för alla, hon har levt, hon lever och hon vet att berätta om det.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.