Kjell A. Nordström

Kjell A. Nordström - Föreläsning

Globalisering och framtidens ledarskap.

Kjell A. Nordström är en inflytelserik och respekterad affärsguru världen över och en internationellt efterfrågad talare. Genom att blanda sina omfattande akademiska kunskaper med sin karisma och fantastisk retorik, skapar han både dynamiska och levande föreläsningar. De är tankeväckande och alltid i linje med tiden.

Kjell A. Nordström är ekonomie doktor, föreläsare och har tidigare arbetat som forskare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Han är känd som en av de ledande forskarna på multinationella företag och den globala marknaden. Dessutom  har han fungerat som rådgivare till regeringar och företag om globalisering och företagsstrategier.

Författaren Kjell A Nordström 
Kjell är en framgångsrik författare. År 1999 utgavs den internationella bästsäljaren Funky BusinessTalang får kapitalet att dansa som han skrev tillsammans med Jonas Ridderstråle. Denna bok har översatts till 40-tal språk och sålts i över en miljon exemplar. Nordström och Ridderstråle har även skrivit managementklassikerna Karaoke Capitalism – Management for mankind och Funky Business Forever. 

Tillsammans med Per Schlingmann har Kjell A. Nordström skrivit böckerna Urban Express och Corona Express – en liten bok om världen efter pandemin. Uppföljaren till dessa två böcker, Momentum – En liten bok om hur krig, klimatkris och virus förändrar, utkommer hösten 2022.  I Momentum beskriver författarna hur en ny ram för samhällsutvecklingen växer fram samtidigt som den teknologiska utvecklingen fortgår. Det nya ramverket får genomgripande konsekvenser för samhällen, städer, företag och människor. I boken berättar Kjell A. Nordström och Per Schlingmann vilka som är de nya framgångsfaktorerna. 

Mycket av Kjells forskning och rådgiving fokuserar på områdena företagsstrategi, multinationella företag och globalisering. 

Pressbild – Kjell A. Nordström.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.