Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Automation är inte lösningen, det är verktyget.

Förändring har aldrig skett så snabbt som det gör idag. Vi förändrar hur vi organiserar oss, tekniken vi använder och våra arbetsuppgifter. Ny teknik såsom AI, robotik och big data estimeras automatisera 50% av arbetsuppgifterna som finns idag inom 15 år. Hur ska vi agera när komplexiteten ökar och förändring är en del av vardagen?

På frågan ovan har många organisationer svaret att implementera mer policys, regler, riktlinjer och administration. Samtidigt som detta sker flyr unga personer från arbetsplats till arbetsplats i sökande efter ”nått mer”. Ett enormt generationsskifte sker idag på arbetsmarknaden. Inom ca. 7 år estimeras 75% av arbetskraften bestå av unga personer som växt upp med mobiler i händerna. Hur ska man säkerställa att man kan hantera komplexiteten idag samtidigt som man attraherar och behåller unga generationen?

Nicholas Fernholm har akademisk bakgrund inom strategisk logistik samt ekonomi. Han har flera års erfarenhet av att arbeta med implementation samt produktion av innovativa lösningar på företag. Bland annat är han ansvarig för transportrobotarna på Nya Karolinska i Solna. Nicholas har direkt kontakt med den nyaste tekniken och vet vad som kommer påverka er organisation i framtiden.

En inspirerande och underhållande föreläsning med fokus på det viktigaste för er organisation!

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Nicholas Fernholm som föreläsare!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.