Paal Evjenth

Paal Evjenth - Boka föreläsning - Boka föreläsare

Vinnande attityder.

Paal Evjenth är en föreläsare och inspiratör som är uppskattad för sin energi, humor och kunskaper inom motivation och personlig utveckling. Han föreläser om attityd & inställning, kundvård, kundserviceutbildning och motivation.

Paal är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Som barn har vi grundutbudet av vinnaregenskaperna inom oss, starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna eftersom de ofta försvagas av yttre påverkan. Paal föreläser om hur vi tar vara på och utvecklar dessa egenskaper. Han är övertygad om att vi människor tar till oss kunskap när vi har roligt därför är humor och högt tempo viktiga faktorer i alla hans föreläsningar och utbildningar.

Paal Evjenth talar om hur våra attityder skapas och om hur man på enkla sätt kan ändra vanor för att utveckla en positiv och vinnande attityd. Han pekar på hur du med rätt inställning upplever större arbetsglädje, bättre arbetsklimat, högre resultat och bättre livskvalitet.

Inspiratören Paal Evjenth har arbetat som föreläsare sedan 1981. Genom åren har han genomfört över 2000 föreläsningar, vilket gör honom till en av Skandinaviens mest erfarna föreläsare. Med så lång erfarenhet av motivations- och kundserviceutbildning kan han sätta ihop föreläsningar och utbildningar för att möta en mängd olika behov. Uppdragen varierar från korta framföranden på en kickoff till tredagarsseminarier.

Efter att ha varit verksam som utbildare på Irland i fyra år kan Paal genomföra sina framföranden på engelska med samma tempo och energi.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.