Hem / Blogg / Judith Wolst – Trendrapport för 2020-talet

Judith Wolst – Trendrapport för 2020-talet

Judith Wolst presenterar sin nya trendrapport – 20 digitala trender för 2020-talet! Judith blickar fram i allt från några månader till år in i framtiden. Högt som lågt. Självklarheter blandat med sådant du kanske inte tidigare hört om. Saker du håller med om och sådant du kanske finner märkligt. Spaningar som smeker medhårs och tankar som utmanar.

Judith Wolst är digital strateg, föreläsare och författare. Hon har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av att arbeta med digitala frågor både inom näringsliv och offentlig verksamhet. Judith kommer senast från rollen som grundare och VD för den tongivande digitala byrån For Sure. Hon har bland annat jobbat som digital strateg i fyra svenska valrörelser. Idag driver hon konsultbolaget Wolst & Winther.

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!