Judith Wolst

Judith Wolst - Föreläsare

Kraftfull kommunikation i snabbt föränderlig digital värld.

Judith Wolst är entreprenör, digital strateg och författare. Hon har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av digitalt förändringsarbete i näringslivet. Judith har grundat och varit VD för den tongivande digitala kommunikationsbyrån For Sure, varit nyckelperson i två svenska valrörelser, ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication och hon medverkar löpande i media som digital expert.

Som föreläsare är Judith en av Sveriges skarpaste inom sitt område och hon har en förmåga att engagera och entusiasmera sin publik. Hennes styrka ligger i att blanda inspiration med konkreta och användbara verktyg för målgruppen hon föreläser för.

Vill du ha en föreläsning där exempel och vinklar anpassas efter just din verksamhet och utan uttjatade referenser från amerikanska västkusten? Då kommer du att gilla Judiths upplägg. Underlag anpassas alltid efter varje kunds bransch och storlek.

Judith erbjuder föreläsningar inom följande områden:

Kraftfull kommunikation i en digital värld
Vi lever i en tid av informationsöverflöd där vi ständigt behöver ha färska kunskaper kring hur vi bäst når ut. Som erfaren kommunikatör ger Judith en presentation över aktuella mekanismer och hur vi måste jobba för att få synlighet i digitala kanaler.

Digital och hållbar transformation – vad behöver vi veta?
Vad innebär digital transformation och vilka teknologiker kommer att påverka människa, företag och samhälle framöver? Vad är teknikens roll i den grön transformationen? Judith Wolst går igenom sju aktuella områden såsom AI, blockedjor och Internet of things (IoT) – visar var vi står idag och vad vi behöver veta för att stå rustade framöver.

Digital strategi – från tanke till action!
En digital strategi definierar hur organisationer bäst navigerar utifrån förändrade affärsmodeller, kundbehov och beteenden. Vad är en digital strategi, hur definierar vi den bäst och vad behöver vi göra för att den ska leda till handling och inte stanna i skrivbordslådan? Som digital strateg delar Judith med sig av sina erfarenheter och ger konkreta råd.

Digital Panik – får koll på läget
Den här föreläsningen utgår från Judiths bok med samma namn. Föreläsningen går igenom vad digitaliseringen innebär och hur den påverkar oss i vår vardag med både uppsidor och utmaningar.

Pressbild – Judith Wolst

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.