Hem / Föreläsare / Anna Rosengren
Anna Rosengren - föreläsare - Speakers&friends

Anna Rosengren

Medvetna värderingar är mottot!

Vi arbetar med verksamheter som på olika sätt bidrar till en bättre värld och med kunder som vill utveckla sig själva och världen i en sund och hållbar riktning.

Anna Rosengren är konsult och teolog med särskild inriktning på etik, ledarskap och mångfaldsfrågor. Hon har under många år även arbetat som präst med särskild inriktning mot arbetslivet och har många års bred och djup erfarenhet av processledning, ledarutveckling och grupputveckling liksom av personlig utveckling.

Under åren har Anna arbetat med både stora och små organisationer i näringslivet såväl som med kommuner, landsting, länsstyrelser, trossamfund, intresseorganisationer och föreningar.

Anna har lång erfarenhet, bred kompetens och stort kontaktnät som hon frikostigt delar med sig av och arbetar med såväl stora företag och flera hundra deltagare som med mindre företag och grupper, med fokus på inspiration såväl som på fördjupning och längre processer.

Pressbild – Anna Rosengren.

Så bokar du Anna Rosengren

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Dan Hasson

Örjan Olsson

Tobias Karlsson

Åsa Lundquist Coey

Anna Rosengren - föreläsare - Speakers&friends

Anna Rosengren

,

Vill du boka Anna Rosengrensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Rosengren som föreläsare!