Hem / Föreläsare / Erik Erichsen
Erik Erichsen - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Erik Erichsen

Rebellkirurgen – en läkargärning utöver det vanliga

 – Svensk sjukvård har förändrats till den graden att jag inte längre kände arbetet meningsfullt.

Erik Erichsen arbetade i många år som kirurg/ortoped i Sverige och tredje världen, främst Etiopien. Han blev känd för allmänheten genom dokumentären “Rebellkirurgen” som handlar om hans liv som kirurg på landsbygden i Etiopien. Erik Erichsen arbetade där tills han fyllde 67 år då missionen inte längre kunde ta på sig arbetsgivaransvaret. Erik fick vända hem till Sverige där han fick anställning som ortopedkirurg.

Under sin tid i Etiopien arbetade Erik med de verktyg och medel som stod till buds, allt för att rädda liv. Erik är numera pensionär och bosatt i Ydre kommun. Erik har även skrivit en bok om sitt liv med samma titel, ”Rebellkirurgen”.

Se dokumentären ”Rebellkirurgen” genom att klicka på denna text. 

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Eric ”Rebellkirurgen” Erichsen som föreläsare!

 

Pressbild – Erik Erichsen.

Så bokar du Erik Erichsen

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Emmanuel Ezra

Erik Erichsen - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Erik Erichsen

Vill du boka Erik Erichsensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Erik Erichsen som föreläsare!