Hem / Föreläsare / Emmanuel Ezra
Emmanuel Ezra - Föreläsning

Emmanuel Ezra

En tankeväckande föreläsning kring bemötande.

Emmanuel Ezra talar om vikten av det goda mötet och om hur man bemöter andra människor. Han beskriver våra värderingar, attityder och beteenden och hur de hänger ihop med varandra.

Emmanuel Ezra har under många år arbetat som kirurg. Han har under åren byggt upp en lång erfarenhet som föreläsare inom exempelvis . I sin föreläsning berättar han om hur viktigt det är att försöka närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet. Hela livet är fyllt med olika typer av möten med andra människor. I sin föreläsning försöker Emmanuel besvara hur vi får till goda möten oavsett om det är i arbetslivet eller privat. Att tänka på sitt eget bemötande av andra människor är ett första steg i rätt riktning till framtida goda möten såväl professionellt som privat.

Emmanuel ger sina lyssnare konkreta tips och verktyg att ta med sig efter föreläsningen. Hans föreläsning är tankeväckande, lärorik men också väldigt inspirerande att lyssna till. Förutom att Emmanuel är en väldigt uppskattad föreläsare har han debuterat som författare till boken ”Det goda mötet”.

Pressbild

Så bokar du Emmanuel Ezra

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ann Linde

Carin Götblad

Emmanuel Ezra - Föreläsning

Emmanuel Ezra

Vill du boka Emmanuel Ezrasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Emmanuel Ezra som föreläsare!