Hem / Föreläsare / Emmanuel Ezra
Emmanuel Ezra - Föreläsning

Emmanuel Ezra

En tankeväckande föreläsning kring bemötande.

Emmanuel Ezra talar om vikten av det goda mötet och om hur man bemöter andra människor. Han beskriver våra värderingar, attityder och beteenden och hur de hänger ihop med varandra.

Emmanuel Ezra har under många år arbetat som kirurg. Han har under åren byggt upp en lång erfarenhet som föreläsare inom exempelvis . I sin föreläsning berättar han om hur viktigt det är att försöka närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet. Hela livet är fyllt med olika typer av möten med andra människor. I sin föreläsning försöker Emmanuel besvara hur vi får till goda möten oavsett om det är i arbetslivet eller privat. Att tänka på sitt eget bemötande av andra människor är ett första steg i rätt riktning till framtida goda möten såväl professionellt som privat.

Emmanuel ger sina lyssnare konkreta tips och verktyg att ta med sig efter föreläsningen. Hans föreläsning är tankeväckande, lärorik men också väldigt inspirerande att lyssna till. Förutom att Emmanuel är en väldigt uppskattad föreläsare har han debuterat som författare till boken ”Det goda mötet”.

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Christer Olsson

Christian Johansson

Anders Lundin

Ulla-Karin Eldh Bobeck

Emmanuel Ezra - Föreläsning

Emmanuel Ezra