Olof Röhlander

Olof Röhlander - Boka föreläsning | Boka föreläsare. Foto © Peter Knutson.

Bra är det nya bäst – Verklig motivation och arbetslust.

Skrattfest är ett bra ord för Olof Röhlanders nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt. 

Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. Inspirerande, roliga och lärorika 60-90 minuter fyllt med energi, skratt och igenkänning.

Föreläsningen “Bra är det nya bäst – Verklig motivation och arbetslust”

Ur innehållet

  • Tänk stenskott
  • Därför är bra bättre än bäst
  • Hur får man en bra dag – igen?
  • Inre mål vs yttre mål och inre motivation vs yttre motivation
  • Förändring, och hur olika vi hanterar den – vagnen och hunden
  • Motivation utifrån ny forskning: Självbestämmandeteorin (SBT)
  • Så skapar vi riktig arbetsglädje
  • Konsten att få ihop livet

Målgrupp
Det här passar i alla typer av sammanhang, både för hela företaget som för kunder, för kommuner och landsting, små- och större avdelningar.

När behövs den?
Den här passar alla typer av möten, kundevent, medarbetardagar, arbetsmiljödagar, inspirationsdagar, kickoffer, årsmöten och träffar där man samlar hela företaget eller avdelningen. Föreläsningen kan också vara en belöning för bra arbete, firande, eller när det behövs komma in ny energi, och höja konferensen med ett inspirerande, roligt och tänkvärt föredrag.

Övrigt
Olof talar gärna i 60-90 minuter (max 60 om digitalt), och han har alltid ett telefonmöte innan så att kundens förväntningar matchar innehållet. Föreläsningen går även att få på engelska.

Om Olof Röhlander
Olof Röhlander har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han vet vad som behöver göras för att vi ska fortsätta vara relevanta och hållbart framgångsrika i en digitaliserad värld som ständigt startar om.

Det växer ingen mossa på rullande stenar. Det visar inspiratören Olof Röhlander med all önskvärd tydlighet. Det senaste året har Olof kommit med nya bok, ny föreläsningsturné, släppt podcast tillsammans med Lasse Berghagen, och utöver det var Olof både Sommar- och Vinterpratare i P1.

Nu kommer den sexfaldigt prisbelönte talaren med den nya näringslivsanpassade och forskningsbaserade föreläsningen Bra är det nya bäst – Verklig motivation och arbetslust, som sätter fingret på kärnan i det vi alla letar efter i en organisation som hela tiden förändras. På sedvanligt inspirerande, energivande och roligt sätt presenterar Olof här konkreta tankar och idéer som säkerställer både arbetsglädje, nöjda kunder och bra resultat. En föreläsning för såväl teamet som för medarbetare och chefer, där Olof som alltid anpassar innehållet efter målgrupp och syfte.

Men trots att skratten avlöser varandra i de olika igenkännande historierna och jordnära exempel som Olof beskriver, finns också ett djup som gör att budskapet och innehållet sitter kvar efteråt. Olof lever nämligen efter devisen att ett föredrag inte ska vara en tomteblossaktivitet, utan skapa lång brinntid. Här presenterar Olof den senaste motivationsforskningen utifrån det som kallas SBT – Självbestämmandeteorin.

Olof Röhlander har skrivit fyra böcker om ledarskap, arbetsglädje och motivation, och hållit närmare 2000 föredrag. Under Stora Säljdagen erhöll Olof av publiken det högsta betyget av alla talare på samtliga orter. Olof Röhlander håller sina föredrag både på svenska och engelska.

“Ännu en gång ett hjärtligt tack för ett alldeles lysande framträdande” Gun-Britt Einar, Kanslichef Karolinska Institutet

“Tack för ett fantastiskt framträdande, kanonbra innehåll och proffsigt framförande, både personligt, angeläget och allmängiltigt. Du vävde in våra värderingar snyggt!” Anneli Angeling VD Frontit

Pressbild – Olof Röhlander.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.