Hem / Föreläsare / Torkild Sköld
Torkild Sköld - Boka föreläsning

Torkild Sköld

Förändring i vardagen – skapa en innovativ verksamhet med modiga medarbetare.

Torkild Sköld har över 30 års erfarenhet av ledarskap, både som chef, konsult och utbildare. Mot bakgrund av sina erfarenheter sätter Torkild ihop föreläsningar som berör och ger deltagarna energi att växa in i sina roller eller att ta sig ur dem. Vad är det som gör att de förändringar vi vill genomföra är så svåra att uppfylla? Varför bryts 97% av alla nyårslöften när vi inget hellre vill än att genomföra dem? Vilka är de bakomliggande faktorerna som håller oss själva tillbaka när vi vill förändra oss?

Vi kan inte bara planera vilken förändring vi vill göra, vi behöver även planera vad vi vill få ut av förändringen. Sätta upp mål för vad vi vill uppnå med förändringen, lyfta fram varför det är viktigt att nå de målen och sedan sätta agendan för vad som behöver göras för att nå de målen. Med insikt om hur vi som människor fungerar inför förändringar i livet ökar vi förutsättningarna för att uppnå det vi vill.

Leder förändringar till förbättringar eller försämringar? Det är upp till dig att bli mer medveten om vilket förhållningssätt du väljer, för förändring är en konstant kraft som positivt eller negativt kan påverka din livssituation.

I denna inspirerande föreläsning kommer du att få praktiska verktyg och idéer för hur du skall se möjligheterna i förändringar och hur du skall använda dem för att öka sannolikheten att uppnå det du vill uppnå.

Pressbild

Så bokar du Torkild Sköld

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Bellman

Ulla-Karin Eldh Bobeck

Caroline af Ugglas

Torkild Sköld - Boka föreläsning

Torkild Sköld

Vill du boka Torkild Sköldsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Torkild Sköld som föreläsare!