Emmanuel Ezra

Emmanuel Ezra - Föreläsning

En tankeväckande föreläsning kring bemötande.

Emmanuel Ezra talar om vikten av det goda mötet och om hur man bemöter andra människor. Han beskriver våra värderingar, attityder och beteenden och hur de hänger ihop med varandra.

Emmanuel Ezra har under många år arbetat som kirurg. Han har under åren byggt upp en lång erfarenhet som föreläsare inom exempelvis . I sin föreläsning berättar han om hur viktigt det är att försöka närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet. Hela livet är fyllt med olika typer av möten med andra människor. I sin föreläsning försöker Emmanuel besvara hur vi får till goda möten oavsett om det är i arbetslivet eller privat. Att tänka på sitt eget bemötande av andra människor är ett första steg i rätt riktning till framtida goda möten såväl professionellt som privat.

Emmanuel ger sina lyssnare konkreta tips och verktyg att ta med sig efter föreläsningen. Hans föreläsning är tankeväckande, lärorik men också väldigt inspirerande att lyssna till. Förutom att Emmanuel är en väldigt uppskattad föreläsare har han debuterat som författare till boken ”Det goda mötet”.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.