Hem / Föreläsare / Clara Henry
Clara Henry - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Clara Henry

YouTuber, föreläsare och mycket mer.

Clara Henry, född 1994 är programledaren, komikern, författaren, bloggaren, vloggaren och föreläsaren från Göteborg som är en av Nordens allra största Youtubers med över 430 000 prenumeranter på sin kanal. Hon var programledare för Melodifestivalen 2017, för vilket hon blev nominerad till årets kvinnliga programledare i TV-priset Kristallen samma år.

Clara är en van radiopratare i P3 och vann Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. Under sommaren 2015 var hon även värd i Sommar i P1. Clara har skrivit boken “Ja jag har mens, hurså?”. Efter författardebuten föreläser hon om sina specialämnen mens, feminism och Youtube, med betoning på att få bort tabun kring att prata om mens öppet. I höst är Clara aktuell med sin nya bok ”Mot framtiden – En simpel guide till att krossa patriarkatet”.

Hösten 2017 testade Clara standup för första gången och tillsammans med Cissi Wallin startade hon PK-Klubben på Södra Teatern i Stockholm. Hon medverkade även i stand up-showen ”Julbonanza på Scalateatern”.

Föreläsningen ”Fem saker Sveriges 15-åringar lärt mig”
Sveriges 15-åringar är inte bara lata slösurfare: de är trofasta, kärleksfulla och vill förändra världen. Jag vet precis hur man når ut till dem, för de har lärt mig allt jag kan.

Föreläsningen ”Mot framtiden – En simpel guide till att krossa patriarkatet”
Dags att sluta fråga om feminismen gått för långt, och istället dags att börja fråga: vad krävs för att nå jämlikhet? Vilka är de bästa svaren på sexistiska kommentarer? Och hur ont gör det egentligen att spräcka en blygdläpp?

Clara kan bokas som:
» Föreläsare
» Konferencier
» Programledare
» Moderator
» Komiker / ståuppare
» Skådespelare

Så bokar du Clara Henry

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Josefin Johansson

Hampus Hedström

Luuk & Lindström

Vill du boka Clara Henrysom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Clara Henry som föreläsare!