Hem / Föreläsare / Erik Mattsson
Erik Mattsson - Boka föreläsning

Erik Mattsson

Om du bara är dig själv blir du aldrig mer än du redan är.

Vill du bli en duktig kommunikatör måste du träna. Tränar man blir man bra. Svårare än så är det inte. Märkligt är däremot att så många fortfarande tycks tro att den skicklige kommunikatören blivit skicklig på grund av sin personlighet eller sin medfödda talang. 

Erik Mattsson är föreläsare och rådgivare i kommunikation. Han utbildar i hur vi kan bli bättre på att presentera, bemöta, övertyga, berätta, beröra och skapa goda möten. Humor är hans vapen. Han illustrerar istället för att påstå och med sin stora förmåga att exemplifiera lockar han både till skratt och insikter. Erik arbetar alltid i dialog med publiken och brukar få högsta betyg i utvärderingarna. Några kommentarer han fått är: ”World Class!”, ”jag skrattade så att jag grät” och ”om jag bara fått höra detta för fyrtio år sedan hade livet blivit mycket lättare”.

Erik har skrivit Talarkokboken och är medförfattare till Möteskokboken och Skrivarkokboken. Han utbildar kontinuerligt advokater, doktorander på Chalmers och ST-läkare.

Bland föreläsningstitlarna finns:

– Presentationsteknik – konsten att tala så att andra vill lyssna

– Kroppsspråket ljuger

– Storytelling allt annat än sagor

– Chefen som kommunikatör

– Om du bara är dig själv kan du aldrig bli mer än du redan är

– Det goda bemötandet – hur svårt kan det vara?

– Att kommunicera det komplexa

Erik är statsvetare med ett förflutet som ordförande i Röda Korsets ungdomsförbund. I utbildningsbagaget finns förutom retorik också fysik, matematik och ekonomisk historia. Han har undervisat i retorik vid Uppsala Universitet och varit verksam som skådespelare. Erik utbildar på svenska och engelska.

Pressbild.

Så bokar du Erik Mattsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Edna Eriksson

Arvid Axland

Christian Johansson

Annika Östberg

Vill du boka Erik Mattssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Erik Mattsson som föreläsare!