Hem / Föreläsare / Laila Bagge
Laila Bagge - Boka föreläsning

Laila Bagge

Musik, inställning och nyfiket entreprenörskap.

Laila Bagge är låtskrivare, sångerska, manager och entreprenör. Hon är mest känd för att ha deltagit i program som Idol och Let´s dance. Laila Bagge har aldrig varit rädd att pröva på nya saker. Hennes nyfikenhet och entreprenörsanda har styrt hennes yrkesliv som många gånger har öppnat nya spännande dörrar.

I hela sitt yrkesliv har hon på olika sätt arbetet inom musikbranschen, som manager, talangscout för BMG i New York och skrivit låtar till artister som Céline Dion, Maya och 98 Degrees. Genom sin medverkan i Idol-juryn, Let´s Dance och sina egna tv-program som Made in Sweden och Fest hos Bagge-Wahlgren är hon också en välkänd tv-profil för svenska folket. Laila driver också ett flertal bolag bland annat det välkända smyckesmärket Rock by Sweden samt är en välkänd och omtyckt bloggare.

I sin föreläsning talar Laila Bagge om entrepenörsskap och företagsamhet som hon integrerar i berättelsen om sin egen uppväxt, resa genom livet och sina erfarenheter från den hårda bransch hon arbetar inom. Laila tror på att hålla fokus framåt och inte fästa så stor vikt vid de motgångar man möts av, utan istället acceptera och lära sig något nytt från det och fortsätta vidare framåt. Huvudbudskapet med Lailas föreläsning är att man måste våga tänka utanför ramarna för att komma vidare, och att man måste våga misslyckas för att vinna.

Laila Bagge ger med sin föreläsning åhörarna självförtroende och inspiration att våga tro på sig själva och sina drömmar.

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Petra Malm

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström

Stephan Wilson

Laila Bagge - Boka föreläsning

Laila Bagge