Hem / Föreläsare / Laila Bagge
Laila Bagge - Boka föreläsning

Laila Bagge

Musik, inställning och nyfiket entreprenörskap.

Laila Bagge är låtskrivare, sångerska, manager och entreprenör. Hon är mest känd för att ha deltagit i program som Idol och Let´s dance. Laila Bagge har aldrig varit rädd att pröva på nya saker. Hennes nyfikenhet och entreprenörsanda har styrt hennes yrkesliv som många gånger har öppnat nya spännande dörrar.

I hela sitt yrkesliv har hon på olika sätt arbetet inom musikbranschen, som manager, talangscout för BMG i New York och skrivit låtar till artister som Céline Dion, Maya och 98 Degrees. Genom sin medverkan i Idol-juryn, Let´s Dance och sina egna tv-program som Made in Sweden och Fest hos Bagge-Wahlgren är hon också en välkänd tv-profil för svenska folket. Laila driver också ett flertal bolag bland annat det välkända smyckesmärket Rock by Sweden samt är en välkänd och omtyckt bloggare.

I sin föreläsning talar Laila Bagge om entrepenörsskap och företagsamhet som hon integrerar i berättelsen om sin egen uppväxt, resa genom livet och sina erfarenheter från den hårda bransch hon arbetar inom. Laila tror på att hålla fokus framåt och inte fästa så stor vikt vid de motgångar man möts av, utan istället acceptera och lära sig något nytt från det och fortsätta vidare framåt. Huvudbudskapet med Lailas föreläsning är att man måste våga tänka utanför ramarna för att komma vidare, och att man måste våga misslyckas för att vinna.

Laila Bagge ger med sin föreläsning åhörarna självförtroende och inspiration att våga tro på sig själva och sina drömmar.

Pressbild

Så bokar du Laila Bagge

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ellinor Persson

Anton Johansson

Benny Haag

Laila Bagge - Boka föreläsning

Laila Bagge

Vill du boka Laila Baggesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Laila Bagge som föreläsare!